Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мама року 2018: В Україні вчетверте оголошується премія для найкращих мам

Мама року 2018: В Україні вчетверте оголошується премія для найкращих мам

Бути мамою – це найпрекрасніша, але водночас і найскладніша роль. Кожен день вони дбають про дітей, чоловіків, батьків, домашніх улюбленців... Окрім цього, вони контролюють тисячі побутових дрібниць. Як правило, мамам не дарують за це Оскарів чи інших особливих нагород. Проте вони цього дійсно варті!

А яка твоя матуся? Спортивна, турботлива, надихаюча, успішна? Щорічний День матері – це найкращий привід для того, щоб подякувати мамі та розказати світу про її унікальність. Саме тому Лінія магазинів EVA створила власну важливу нагороду і вже 4 рік поспіль оголошує конкурс «Мама року», щоб відзначити найкращих мам України та привітати їх. Цьогорічний конкурс розпочався 3 травня, відбір історій триватиме до 31 травня. З офіційними правилами участі можна ознайомитися на сайті премії - mamaroku.eva.ua.

В рамках проекту можна розказати про надихаючу історію материнства, героїнею якої може бути ваша мама, бабуся, знайома або ви сама! Кожна мама особлива по-своєму, тому конкурс передбачає можливість взяти участь в різних номінаціях – «Спорт», «Сімейний затишок», «Натхнення», «Успіх», «Велике серце». Також є дві особливі номінації – «Супербабуся», бо бути мамою мами – це точно супер-сила, і «Блогер», в якій фани можуть номінувати своїх улюблених блогерів-мам, які щоденно надихають їх бути сміливішими та щасливішими у своєму материнстві. Переможниць конкурсу вже традиційно будуть обирати шляхом голосування на сайті, а також за рекомендаціями відомих експертів за кожним напрямком.

Героїні кращих історій будуть нагороджені титулом премії «Мама року» та отримають головний приз - проведуть 3 дні відпочинку в заміському SPA-комплексі, пройдуть програму перевтілення, побувають на майстер-класах відомих експертів та виграють численні подарунки партнерів! А також стануть учасницями першої української конференції для мам «Мама може», яка відбудеться 28 липня у місті Київ.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас