Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Урочисте відкриття розвиваючого табору STAR TIME!

Урочисте відкриття розвиваючого табору STAR TIME!

3 червня дитячий розвиваючий табір «STAR TIME» урочисто відкриває літній сезон на власній базі відпочинку! На березі Чорного моря ви поринете в атмосферу дитячого раю і побачите своїми очима, як можуть відпочивати наші діти!

Місце проведення: Одеська область (смт. Грибівка, колишня база відпочинку «Дачник», вул. Приморська, 20).

Сайт табору – https://startimecamp.com/

Програма відкриття:

Спеціальні гості свята: Віталій Козловський і Солоха

Шоу-програма з виступом дітей і артистів продюсерського центру @startimepc - girl's band "HASHTAG", Софії Малов, boys band "Kidstarи", дуету "ONI", Наталії Амирханян, Lina Tion, Єви Єфремової, kids band "KEDИ", а також girl's band "DO4KI".

Розіграші призів, серед яких путівки і знижки в «STAR TIME»

Фуршет та чудовий настрій!

«STAR TIME» - мрія для дітей та батьків

База сучасного дитячого табору знаходиться на узбережжі Чорного моря. Тут є все: піщаний пляж, басейн, концертний і тренажерний зали, десятки майданчиків для майстер - класів. Це єдиний дитячий табір в Україні, організований продюсерським центром «STAR TIME», мета якого – різнобічний розвиток дітей. Кожна зміна має свій напрямок: спорт, бізнес, творчість, шоу-бізнес, медіа. Для дітей, що обожнюють сцену, мають підприємницьку жилку або мріють стати відомими відео-блогерами – це ідеальне місце, щоб відпочити і наблизитися до своєї мрії.

«STAR TIME» гарантує спокій батькам

Діти дотримуються режиму, при якому збалансовано харчування, фізичні навантаження, творчий розвиток і відпочинок. Цілодобова охорона території забезпечує безпеку дітей. Кожна дитина від 6 до 14 років зможе розкрити і розвинути свої таланти. А що може бути краще за щасливе дитяче обличчя?

«STAR TIME» як європейський формат дитячого відпочинку

Табір увібрав в себе найкращі європейські традиції: високий рівень обслуговування, чудові умови проживання та якісний відпочинок. Такий формат дозволяє дітям провести канікули на високому рівні, не виїжджаючи за кордон, а батькам – бути в курсі всього, що відбувається в таборі. Діти відчувають себе, як вдома, і це головне досягнення табору.

«STAR TIME» - це різноманітність, творчість і враження! Приїжджайте і переконайтеся в цьому самі!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас