Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Козловський, Солоха і море кульок – як пройшло відкриття літнього табору «Star Time»

Козловський, Солоха і море кульок – як пройшло відкриття літнього табору «Star Time»

3 червня відбулося урочисте відкриття літнього сезону в дитячому таборі «Star Time». В цьому році табір переїхав на власну територію в смт Грибівка, колишня база відпочинку «Дачник».

Захід пройшов з великим розмахом, якого ніхто не очікував. На відкритті виступили такі зіркові артисти як, Віталій Козловський та Солоха. Також на головній сцені показали свої яскраві номери підопічні продюсерського центру «Star Time»: girl's band "HASHTAG», Софія Малова, boys band «Kidstarи», дует «ONI», Наталя Амирханян, Lina Tion, Єва Єфремова, kids band «KEDИ», а також girl's band" DO4KI».

Урочисте відкриття відвідало понад 450-ти гостей, серед яких були друзі і учні продюсерського центру, мами-блогери з дітьми, а також просто сім'ї, чиї діти планують провести літо в таборі. В кінці заходу була розіграна путівка в табір, і на всіх гостей чекав святковий фуршет.

Табір «Star Time» - це перший табір європейського типу в Україні за доступними цінами на березі Чорного Моря. Протягом літа відбудеться шість різних тематичних змін. Перша зміна "Спорт" вже стартувала 4-го червня. Деталі на https://startimecamp.com/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас