Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День мохіто в маркет молі «Даринок»

День мохіто в маркет молі «Даринок»

13-15 липня в столичному маркет молі «Даринок» буде День мохіто і насичена розважальна програма!

Тріо музикантів в класичних капелюхах сомбреро зіграють запальні ритми, під які неможливо встояти на одному місці, а 8 барабанщиць покажуть незабутнє шоу тандему сильних звуків, такту і рухів.

Веселі аніматори з маракасами, перкусією і гітарами, а також мім з жонглером, будуть веселити гостей маркет молу протягом усіх вихідних.

І куди ж без фотографій в соцмережі. Запам'ятати яскраві вихідні гості зможуть біля Аrt інсталяції «Тортіла».

У секторі «Малеча» (3 поверх) для дітей буде традиційна програма безкоштовних активностей. У суботу – кумедна шоу-програма «Живий кролик», в неділю – ліплення з полімерної глини на майстер-класі і пізнавальний ляльковий спектакль «Зачарована принцеса».

Summer Park біля 6 входу – ще одне місце, де можна відпочити з дитиною. Для дітей доступні більше 10 зон активностей – величезний батутний комплекс, водний футбол, надувний скеледром, безліч атракціонів, майданчик для дітей до 4-х років з машинками, м'ячиками, конструктором і багато іншого. Квиток дає можливість грати дитині на території парку цілий день. Супроводжуючим дорослим вхід безкоштовний, для них облаштовано зону зі спортивними іграми (настільний футбол, баскетбол, теніс), а також лаунж-зону з затишними кріслами-мішками.

Розважальна програма також включає:

11:00 - Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 - Ярмарок «Смакуй світ» (біля Verde Café)

12:00 - Аквагрим для дітей

12:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

12:00 - Розважальний мікс з мімами (Wi-Fi)

14:00-18:00 - Тріо музикантів в капелюхах сомбреро виконають 3 сети по 40 хвилин

14:00-18:00 - Шоу барабанщиць (3 сети по 30 хвилин)

Сектор «Малеча» (3 поверх):

15:00 - Шоу-програма «Живий кролик» (14 липня)

13:00-15:00 - Майстер-клас «Ліплення з пластішкамі» (15 липня)

15:00 - Лялькова вистава «Зачарована принцеса» (15 липня)

Графік роботи Summer Рark: кожен день 10:00-20:00

Вартість квитка в парк для дітей: будній день - 90 грн, вихідний і святковий - 130 грн, супроводжуючим дорослим - вхід безкоштовний. Атракціони розраховані для дітей до 14 років.

Пільги: Дітям до 3 років - вхід безкоштовний (на касі необхідно пред'явити свідоцтво), для дітей з багатодітних сімей та інвалідів діє знижка -50% (при пред'явленні відповідних документів).

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом майстер-класів, роботою Summer Park і багато чим іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас