Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

СТАРТУВАВ ПРИЙОМ РОБІТ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА

СТАРТУВАВ ПРИЙОМ РОБІТ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА

16 липня Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України розпочав Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка. До участі у проекті запрошуються діти трьох вікових категорій: 3-5 років, 6-9 років та 10-15 років (вік дитини фіксується на момент приймання роботи). Тема конкурсу: «Якщо б моя країна була твариною…»

150 робіт-переможців буде експоновано на головній площі Кракова в рамках програми святкування Дня незалежності України, що відбудеться за підтримки Міністерства закордонних справ України. Прийом малюнків відбуватиметься з 16 липня до 5 серпня.

Як взяти участь та які вимоги до конкурсних робіт?

Малюнки на тему «Якщо б моя країна була твариною…» повинні бути зображені на полотні або аркуші паперу формату А3 (горизонтальна орієнтація). Подати свої роботи для участі в конкурсі можна у період з 16 липня до 5 серпня. Для цього необхідно надіслати скан-копію або фотографію малюнка (зроблену при денному освітленні з максимальною роздільною здатністю) на електронну адресу konkursmalunka@gmail.com.

В темі листа повинна бути вказана лише вікова категорія учасника: 3-5, 6-9 або 10-15 років. Окрім цього, в листі необхідно вказати наступну інформацію: прізвище та ім’я, вік, місто, назву малюнка, контактний номер телефону, назву художньої школи або гуртка (лише у випадку, якщо дитини навчається у позашкільному закладі художньої освіти).

12 липня буде оголошено 150 робіт, відібраних для формування міжнародної виставки.

19 серпня міжнародним журі (склад якого поки тримається у таємниці) буде визначено трьох переможців. Вони отримають від організаторів особливі подарунки.

Нагородження фіналістів відбудеться 1 вересня в ТЦ «Епіцентр» (м. Київ, вул. Полярна, 20-Д).

До складу команди українського експертного журі входять:

- Євген Карась – галерист, культурний діяч, арт-експерт, голова експертної ради Міністерства культури;

- Слава Фролова – засновниця «Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України», українська телеведуча, журналіст, режисер;

- Юрій Вакуленко – генеральний директор Національного музею «Київська картинна галерея» (Київська національна картинна галерея);

- Семен Кантор – директор Музею сучасного мистецтва Одеси (МСМО);

- Євген Березницький – організатор міжнародного форуму мистецтва Київського художнього тижня «Кyiv Art Week»;

- Ганка Третяк – культурний діяч, кінорежисер, арт-куратор, засновниця арт-галереї-майстерні «ХудГраф».

Цього року проект буде реалізовуватися вперше, але його засновниця Слава Фролова зазначає, що в планах проводити конкурс регулярно. Паралельно планується формування та розвиток культурно-просвітницької платформи для дітей.

Основна місія проекту – привернути увагу до питання культурної освіти, особливо у віддалених регіонах, маленьких містах та селах, а також створити для дітей «вікно можливостей» та відкрити шлях до реалізації їхніх мрій через творчість.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням:
https://www.facebook.com/events/1917324918565517/

Умови участі: http://sf-g.com/index/read-news/id/748.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас