Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Шкільний ярмарок, пінне шоу та розіграш подарунків на «Даринку»

Шкільний ярмарок, пінне шоу та розіграш подарунків на «Даринку»

Серпень майже на екваторі. Куди так біжить останній місяць літа? Напевно швидше посадити маленьких непосид за шкільні парти.

11-12 серпня маркет-мол «Даринок» запрошує поєднати приємне з корисним: зібрати дитину в школу і весело провести вихідні всією сім'єю. У програмі розваг: неймовірне пінне шоу, виступ запальної кавер-групи, розіграші подарунків і, звичайно, безкоштовні активності для дітей і дорослих. Отже, все по порядку.

На 3 поверсі в секторі «Малеча» щодня працює великий шкільний ярмарок. Стильна шкільна форма для хлопчиків і дівчаток, різні моделі вишиванок, спортивний одяг, зручне взуття, різноманітність портфелів, рюкзаків і сумок, а також широкий вибір зошитів, щоденників, наборів для творчості і інших канцелярських товарів – на шкільному базарі можна знайти все, і за прийнятними цінами, що не менш важливо.

Поки батьки з головою пірнули в шкільний шопінг, дітвора може активно і весело провести час за безкоштовними розвагами в цьому ж секторі. Наприклад, юні фанати Тарзана напевно оцінять мотузковий парк "Лазалка", розміщений біля шкільного ярмарку. Тим більше, що вхід в нього безкоштовний протягом усього серпня!

Також дітлахи зможуть подивитися ляльковий спектакль «Про бравого солдата» (11 серпня, 15:00), відвідати пізнавальну програму «Знавці казок» (11 серпня, 13: 00-15: 00) і взяти участь в шоу-програмі «Школа обдурювання» ( 12 серпня, 15:00). Аніматори проведуть активні ігри та розіграш подарунків – шкільних гаджетів, а майстри нанесуть аквагрим. І все це абсолютно безкоштовно.

А ще можна підстрибнути на висоту 5 метрів на атракціоні "Банджо", випробувати свою витривалість на скеледромі, забратися на надувну гірку висотою в 7 метрів, пограти у водний футбол у великому басейні, зловити рибку і багато іншого. Все це – в атмосферному літньому містечку під відкритим небом Summer Park, відкритий щодня з 10:00 до 20:00 для дітей до 14 років.

Для дорослих маркет-мол також підготував сюрпризи. Гості «Даринку» перенесуться в чарівний світ цирку на виступі професійних жонглерів, побачать захоплюючі шоу-вистави «Калейдоскоп чудес», «Феєрія чарівництва» і «Райдужне шоу», візьмуть участь в ігрових активностях «Мега Бургер» і «Коктейлі літа», а також зможуть випробувати удачу і виграти цінні призи в шоу-вікторині. Веселі міми, феї, музиканти і ростові ляльки, вже як постійні жителі «Даринку», не дозволять відвідувачам занудьгувати ані на секунду.

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом майстер-класів, роботою Summer Park і багатьом іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас