Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

БЛАГОДІЙНА БАРАХОЛКА КУРАЖ БАЗАР ПЕРЕЇЖДЖАЄ

БЛАГОДІЙНА БАРАХОЛКА КУРАЖ БАЗАР ПЕРЕЇЖДЖАЄ

Історія Кураж Базару почалася з невеликої барахолки The New Old на Воздвиженці в червні 2014, і через чотири роки Кураж Базар знову переїжджає. Цього разу – в найбільш заповідну частину міста, на ВДНГ.

Переїзд заходу — важливий і непростий крок. Але оскільки Кураж Базар — це стихійне явище, яке несе світло і добро, він не може довго лишатися на місці, а тому мігрує в пошуку нових можливостей.

Перший переїзд Кураж Базару з Воздвиженки на арт-завод “Платформа” відбувся три роки тому. З того часу захід виріс, обзавівся новими традиціями, виростив власний ресторанний фуд-корт, зумів втілити в життя інклюзивну дитячу зону, став найбільшим корпоративним донором за благодійними внесками, зібравши понад 6 млн грн на допомогу дітям.

“Але головне досягнення Кураж Базару в тому, що ми акумулювали навколо себе особливу публіку – абсолютно наших людей”, — зазначає засновниця та креативний директор Кураж Базару Альона Гудкова.

“Ми пишаємось усім, що зробили на старій локації, і досвідом, який тут отримали, але настав час іти далі”.

Перший захід осіннього сезону — Літературний Кураж Базар (8-9 вересня) — пройде на новій локації, в найзеленішому й історично фестивальному місці — на ВДНГ.

Літературний Кураж Базар — особливий формат. Усього один раз на рік барахолка перетворюється в книжковий ринок, де будуть представлені всі формати й теми: аудіокниги, паперові і електронні видання про все: від освоєння Космосу до кулінарних порад. Два дня заходу будуть присвячені музичним темам: джазу і класиці. Ці музичні напрями будуть представлені на головній сцені. Також у програмі читання віршів, презентації книг, лекції й майстер-класи на літературну тематику.

“Ми дуже раді, що саме такий особливий для нас Кураж Базар стане першим заходом на новому майданчику”, — повідомляють організатори.

Книжковим партнером і співорганізатором Літературного Кураж Базару є найбільший книжковий інтернет-магазин Yakaboo.

Благодійна ціль заходу — допомога музичним школам. Будуть зібрані 150 000 грн на закупівлю інструментів для Золотоніської музичної школи, яка постраждала від пожежі, і на покупку фортепіано для 9-річної незрячої дівчинки-самородка зі Львова.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас