Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Олівця на «Даринку»

День Олівця на «Даринку»

Перший тиждень шкільних буднів майже позаду, час планувати сімейні вихідні. Жива музика, інтерактивні вистави, безкоштовні активності і веселе святкування Дня Олівця – все це буде в Маркет молі «Даринок» 8-9 вересня. А також шопінг за доступними цінами і смачний фуд-корт. Що ще потрібно для відмінного проведення часу всією сім'єю?

Гості «Даринку» побачать виступи професійних музикантів, «Історії Олівця» у виконанні театру антрепризи – інтерактивні постановки з 14:00 до 14:40, а також яскраві шоу-програми з 15:40 до 16:20: в суботу - «Активні кульки», у неділю -«Вистава з собакою Велетень».

У секторі «Малеча» вже традиційно на дітлахів чекають безкоштовні активності вихідного дня: виступ циркачів «Жонглери на арені» (субота, 15:00) і маскарадна вистава «Петрик Бешкетун» (неділя, 15:00). Ведучий-аніматор проводитиме ігри з олівцями і фарбами, а також розігрувати цінні подарунки.

Встигніть відвідати батутне містечко Summer Park до закриття. Адже 8-9 вересня – останні дні роботи дитячого майданчика в цьому році. Малюкам до 14 років тут є де розгулятися: надувний комплекс у вигляді замку, батутна арена, водний футбол, атракціони «Банджо» і «Рибалочка», спортивна зона з настільними іграми і зона для діток до 4 років з кубиками, конструктором і іншими іграшками. Графік роботи Summer Park – кожен день c 10:00 до 20:00, квиток дає можливість дитині грати цілий день, супроводжуючим дорослим вхід безкоштовний.

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом майстер-класів, роботою Summer Park можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас