Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

ПАПА FEST повертається на «Даринок»!

ПАПА FEST повертається на «Даринок»!

«Фестиваль татусів» - сімейне свято, яке збирає дружну компанію татусів з дітьми для веселого відпочинку. Цього року глави сімейств настільки вжилися в роль заводил і витівників, що жартівливий яскравий ПАПА FEST повертається! 15-16 вересня маркет мол «Даринок» чекає на вас, щоб пофестивалити разом. Буде ще більше цікавих конкурсів і видовищ, більше сміху і пригод: циркачі і жонглери, кріо-шоу, богатирські бої, шоу вуличних і східних танців, собака-велетень, феї і фокусники, а також – інтерактивні постановки за участю татусів та дітей і багато музики.

Запрошуємо вас всією сім'єю провести ці сонячні погожі вихідні на Даринку. Чому? Тому що ПАПА FEST повертається! А це означає, що на вас чекає широка розважальна програма, нескінченне число конкурсів, сміх і веселощі. Ви будете не просто глядачами, а головними дійовими особами свята! Маркет мол готує багато цікавих сюрпризів. На вас чекає багато інтерактивних ігор, де в жарт серйозно можна буде помірятися силою. В ході богатирських боїв у вас з'явиться ще одна можливість довести, що «тато може все, що завгодно». Арбітром буде виступати креативний, і не менше – справедливий, ведучий свята.

Майстер-класи з вуличних і східних танців струснуть і навчать ритмічно рухатися. Відчайдушні циркачі-жонглери змусять своїми трюками затамувати подих і малюків, і дорослих. Не вірите фокусникам – спробуйте особисто розгадати їх таємничі паси руками, чи вийде? Перевірте на цих вихідних. Можливо, вам допоможуть в цьому казкові феї, - занудьгувати не дадуть абсолютно точно, разом з ростовими ляльками та завзятими мімами. Собака-велетень, що вже полюбився дітворі, в ці вихідні також чекатиме на своїх маленьких шанувальників на Даринку з новою програмою. Видовищне кріо-шоу так само обіцяє бути незабутнім – і для дітлахів, і для їхніх батьків.

Все це – під зачаровучий музичний акомпанемент від професійних музикантів. А спеціально запрошений в гості кавер-бенд підготував для відвідувачів маркет молу окремий виступ.

У секторі «Малеча» (3 поверх) діє традиційна програма активностей. Одним словом, готуйте камери – будемо підривати соціальні мережі!

Нагадуємо, що на території маркет молу «Даринок» також облаштована затишна лаунж-зона. У численних кафе і кав'ярнях завжди можна знайти смачну ароматну каву, перекусити і побалувати себе солодким десертом.

Давайте фестивалити разом!

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом і багатьом іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас