Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Народження Кураж Базар: Flashnback 90´s

День Народження Кураж Базар: Flashnback 90´s

За традицією в жовтні Кураж Базар святкує свій День Народження – вечірка обіцяє бути грандіозною. Тематика - flashback 90's, а це значить, що будуть всі атрибути «великої епохи» - від «Району Мелроуз» в кінотеатрі до тамагочі на розкладках.

Серце заходу, як завжди, живе на барахолці – тепер її називають «штовханина». Тут майже 4 сотні продавців старого і нового представлять речі на будь-який смак. У найкращих традиціях 90-х: вінтажний денім, «варенки», масивні кросівки, навіть шнурки, щоб підв'язувати ними джинси з високою талією, топи і все важливе для сезону осінь-зима розташується в просторому світлому залі павільйону.

Серед прилавків з коміксами, дисками, колекційними іграшками та окулярами Ізюмського приладобудівного заводу розташується DJ-place. Грають улюблені діджеї, як і годиться на цьому Дні Народження. Звучать хіти 90-х: від золотої колекції MTV до Іванушок Інтернешнл. Діджейський баттл трапиться навіть у тих, хто з пультом тільки знайомиться. Так, в суботу грати back to back з Тимуром Трушковським буде співзасновниця G-bar і зірка інстаграма Сабіна Мусіна. Танцюють всі. Як же без цього?!

Танцювати планують допізна прямо в павільйоні, а тому відкриють тут бар, кав'ярню і пожвавлять легендарну київську дискотеку 90-х – Timoteka. Dj Timo покаже, що таке кач, і як вміли веселитися десяток років тому.

Весь день в залі кінотеатру, сидячи на дерматинових стільчиках і дивлячись на великий екран, можна буде насолоджуватися улюбленими серіалами 90-х: "Район Мелроуз", "Твін Пікс", "Альф", "Буремний шлях", "Друзі" – все те , на чому багато хто з нас виріс.

У зоні швидких весіль влаштують "Любов з першого погляду". Як в ток-шоу, де три хлопця і три дівчини повинні були збігтися і утворити пару, на Куражі буде зароджуватися нова, або вже існуюча любов. Швидко одружитися і йти додому з пам'ятними браслетами і вічним щастям.

Також важливий атрибут того часу – гральні автомати: витягувати іграшки щипцями, битися в аерохокей або нестися по трасі на примітивному симуляторі мотоцикла. Все буде.

Окремо з'явиться зона ретро-ігор, де на вас чекають приставки та ігри з 90-х – можна буде грати в них хоч цілий день.

Без фотографій не залишиться ніхто – інстаплейси в стилі 90-х – це справжня подорож у часі. Пружинки-веселки, касети, картаті сумки. Готуйтеся кричати: "о, і в мене таке було"!

Дитяча зона – інклюзивний "Діснейленд" на цей раз розташується в теплому опалювальному приміщенні. Будуть майстер-класи на всі можливі теми в стилі "Очумелые ручки", заняття з правил дорожнього руху, англійської мови, кулінарії. Також на дітей чекають уроки від дитячої телешколи, ігрова зона, аніматори, арт-терапія, роботи і конструктори. Для зручності батьків є бебіситтери і нова пеленальна кімната.

Ресторанний фуд-корт, як завжди, на висоті. З огляду на сезонні особливості, зібрали все зігріваюче, утеплили місце і розмістили кілька точок прямо в павільйоні.

На День Народження прийнято приходити з подарунками. Але на Кураж Базарі головні подарунки – ваші великі серця. Приходьте, щоб підтримати проект допомоги музичним школам України – 30 грн з кожного вхідного квитка відправляються по різних містах країни ростити великі таланти. Ознайомитися з проектом і допомогти онлайн можна тут: https://www.ubb.org.ua/ru/project/4314/

Проект організований спільно командою Кураж Базару, Іваном Дорном і лейблом Masterskaya.

На всіх гостей чекають і готуються приємно дивувати 20-21 жовтня в 19 павільйоні ВДНГ.

Час роботи: сб - 10: 00-02: 00, нд - 10: 00-23: 00

Вартість входу: 100 грн (30 з них - на благодійність)

Для іменинників, вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів, людей з інвалідністю, учасників АТО вхід безкоштовний.

Приєднатися до заходу в фейсбуці: https://www.facebook.com/events/171979500068277/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас