Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

В Маркет молі «Даринок» відкрився магазин сімейних нарядів «Milana Family Look»

В Маркет молі «Даринок» відкрився магазин сімейних нарядів «Milana Family Look»

До пулу орендарів столичного Маркет молу «Даринок» приєднався український бренд сімейних образів «Milana Family Look». Новий магазин розмістився на 3 поверсі 3D корпусу (місце ДС-10) і займає площу 12 м².

В асортименті бренду – однаковий одяг для батьків і дітей від 1 року, закоханих пар. Основна ідея – поширення популярного стилю family look в повсякденному житті (а не тільки для урочистих подій та фотосесій).

Сімейні луки встигли стати справжнім трендом на Заході, але в Україні тільки набирають обертів. «Milana Family Look» - один з небагатьох українських виробників, хто працює в цьому напрямку. За 3 роки на ринку бренд вже встиг освоїти продажі в інтернеті і на виставках, зараз співпрацює з декількома продюсерськими центрами – бере участь у фотосесіях, дефіле і модних показах, надає family-комплекти для декількох фотостудій. Новий крок – відкриття другого магазину в Києві в Маркет молі «Даринок».

Для пошиття капсульних колекцій «Milana Family Look» використовує тільки якісні натуральні тканини виробництва Італії, Франції, Кореї, частково Польщі і Туреччини. Бренд активно стежить за модними тенденціями світового ринку, акцентує увагу на виробництві одягу в стилі сasual, простих, але зручних і красивих нарядах, які можна носити щодня. У магазині можна купити тільки готовий одяг, хоча пошити лук за індивідуальними параметрами і побажанням теж можливо.

«У своїй роботі «Даринок» концентрується на об'єднанні різнопланових виробників, які пропонують якісні і цікаві товари. Все це для того, щоб кожен відвідувач зміг знайти потрібний йому товар або просто мав можливість ознайомитися з новинками та трендами, - коментує Антоніна Арбузова, комерційний директор маркет молу. - Оскільки 80% наших відвідувачів – це сім'ї з дітьми, магазин з сімейними луками вдало доповнить нашу загальну концепцію і допоможе відвідувачам швидко знайти образи для сімейних фотосесій, церемоній і, що не менш важливо, одяг на кожен день в популярному стилі family look».

Довідка: Маркет мол «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і торгових рядів. На площі в 68 000 м розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 500 магазинів і торгових місць. Маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail + entertainment».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас