Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

BEE mama виступить на Мамаслет

BEE mama виступить на Мамаслет

Дізнайся головні секрети материнства у відомого блогера BEE mama

Мамаслет - сімейний фестиваль з різноманітними активностями для дітей та батьків, ярмарок хенд-мейд, дитячих іграшок і розвивалок, текстилю, книг, продуктів харчування, декору та інших потрібних і корисних речей. 16 грудня в ТЦ «Атмосфера» з 11:00 Мамаслет прикрашає ялинку!

Поки діти будуть розважатися, батьків чекають на зустрічі від фестивалю блогинга VideoZhara з BEE mama. Лєна - мама двох дітей, актриса, радіоведуча та організатор свят. Будучи вагітною, почала знімати відео для свого YouTube каналу. Зараз її ролики збирають по 500 000 переглядів, а кар'єра з появою дитини стрімко пішла вгору. О 13:00 приходьте в спеціальну зону і дізнайтеся відповіді на такі питання: як не розчинитися в материнстві, як почати нову кар'єру в декреті, де брати сили і натхнення молодій мамі, чому не можна забувати про себе і як вижити в перший рік материнства. Крім цього BEE mama відповість на будь-які питання з залу, так що, готуйте все, що назбиралося.

Головне пам'ятати - життя після пологів не закінчується і кожна мама може продовжувати бути красивою і цікавою, ходити на побачення з чоловіком і якісно проводити час з дитиною, цікавитися модою і косметикою, влаштовувати дівич-вечори з шампанським і мати свій бізнес. Приходьте веселитися і дізнаватися нове з однодумцями на Мамаслет, 16 грудня з 11:00 за адресою Столичне шосе, 103, ТРЦ «Атмосфера».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас