Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Божевільні вихідні на «Даринку»: шоу ілюзіоніста, виступ кавер-групи і розіграш автомобіля

Божевільні вихідні на «Даринку»: шоу ілюзіоніста, виступ кавер-групи і розіграш автомобіля

Що це таке насувається? Так це ж божевільні вихідні в Маркет молі «Даринок»! З чарівним виступом ілюзіоніста, запальними ритмами кавер-групи «No Comments» і розіграшем новенького автомобіля Hyundai Accent! Так-так, 19-20 січня буде дуже жарко!

Цими вихідними Маркет мол «Даринок» проведе заключну серію «Святкові розіграші #наДарінкуЄ» і в неділю, 20 січня, розіграє головний приз – автомобіль Hyundai Accent! Все, що потрібно для участі – зробити покупку на суму від 200 грн, зареєструвати чек (біля входу №1 або входу №6) і бути присутнім під час оголошення результатів (о 16:00). Деталі – http://darynok.ua/ru/events/daruyemo-avto/. Крім того, на гостей «Даринку» чекає яскрава розважальна програма.

У суботу о 15:00 ілюзіон-шоу перенесе глядачів в світ магії і чудес, а о 16:00 відвідувачі зможуть виграти: електронну книгу, фен, гіроскутер, павербанки, сковорідку і косметичні набори Yves Rocher.

Не зменшуємо обертів і в неділю. О 15:00 виступить запальна кавер-група «No Comments», всі бажаючі зможуть потанцювати та просто відпочити під українські та світові хіти у живому виконанні. А о 16:00 відбудеться фінальний розіграш серії «Святкові розіграші #наДарінкуЄ», переможець якого отримає головний приз – новенький автомобіль Hyundai Accent!

Дітлахам також буде чим зайнятися. Адже на 3 поверсі в секторі «Малеча» дитяча кімната «Тарзанія» організовує пізнавальний майстер-клас з гончарного мистецтва. Заняття будуть проходити 18-го січня з 15:00 до 18:00, а 19-го і 20-го січня з 11:00 до 18:00. Вартість майстер-класу – 100 грн.

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом і багатьом іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас