Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ulichnaya Eda відкриває сезон з фестивалю «Выбери по любви»

Ulichnaya Eda відкриває сезон з фестивалю «Выбери по любви»

Сезон фестивалів Ulichnaya Eda починається 30-31 березня. Першим буде «Выбери по любви». Відкриття організатори присвячують вибору, який зроблений серцем.

Ulichnaya eda так скучила за гостями, що організувала фестиваль-діалог. На інтерактивних зонах кожен зможе проголосувати за улюбленого режисера, їжу, музику та цим вплинути на майбутні фестивалі. За традицією команда оригінально зустріне першого гостя — з подарунками, кавою, смаколиками й обіймами.

Протягом двох днів з 13:00 до 22:00 будуть виступати музиканти, а особливий гість — Сергій Бабкін — запалить сцену в суботу, 30 березня, о 18:00. Уважно слухайте радіо на території фестивалю, там оголосять виступи, конкурси та всі активності.

На «Выбери по любви» влаштують неймовірне гастрономічне свято — годувати та напувати будуть понад 60 точок фуд-корту. Овочеві боули та бургери, равлики та буріто, гірос і рибні шашлики, мигдальні круасани та натуральні чаї — буде все. А також бари, з винами, сидром, коктейлями.

Новинка цього сезону — сервіс «Постою за тебе». За 10 грн можна попросити команду в жовтих куртках постояти за вас у черзі. Залишаєте номер, розважаєтеся, а коли замовлення готовий, отримуєте повідомлення.

В Арт-домі організують дитячу зону, де можна залишити чадо під наглядом нянь. Для малюків підготували Бокант Дитячий Ярмарок, гонки справжніх динозаврів, турнір блейдерів, знайомство з роботом Dash, ігри з конструктором від Magplaer і таємничими кубиками, які схожі на Lego. А поки діти розважаються, дорослі будуть оновлювати гардероб, дивитися фільми Уеса Андерсона, фотографуватися біля крутих фотозон, розважатися у VR-зоні, робити нову зачіску в барбершоп і грати в настільні ігри.

Також 30 та 31 березня з 13:00 до 18:00 проходитиме благодійний лекторій. Спікери поділяться досвідом, секретами та відповідатимуть на запитання, а слухачі натомість можуть перерахувати кошти на фонд «Життєлюб» або ж на конкретного підопічного / підопічну на платформі Superonuki.

Лектори:

• головний редактор Cosmopolitan Ukraine Олександра Буринська;

• блогерка Коня Танева;

• продюсер «Орел і Решка» Марина Гранкіна;

• телеведуча, сертифікований консультант з харчування, нутриціолог Мирослава Ульяніна;

• блогиня подорожей Яна Метелкина;

• бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті;

• засновниця theBODY school Софія Рожко;

• психолог theBODY school Олександра Зінькова.

Попереду стільки рішень. Набирайтеся сил на фуд-корті, хоробрості — на барі, та відкривайте сезон.

ЩО: фестиваль «Выбери по любви» (Ulichnaya Eda)
ДЕ: Платформа Арт-завод (вулиця Біломорська, 1а)
КОЛИ: 30-31 березня
СКІЛЬКИ: 130 грн онлайн / 150 грн в день події

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас