Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Важливий не тільки одяг: Бренд UMa&UMi Jewelry представив на Junior Fashion Week свій головний ювелірний тренд – прикраси в стилі Family Look

Важливий не тільки одяг: Бренд UMa&UMi Jewelry представив на Junior Fashion Week свій головний ювелірний тренд – прикраси в стилі Family Look

24 березня в КВЦ «Парковий» завершився тиждень моди для дітей – Junior Fashion Week. На фешн-івент модні дизайнери представили своє бачення сезону SS19.

Головним аксесуаром модного дитячого луку стали срібні прикраси з колекцій «Shining Love» і «Маленька Принцеса». Під час показу українського бренду дизайнерського дитячого одягу «By Vel», колекції Spring-Summer 2019, образ юних моделей доповнювали вироби UMa&UMi.

Яскраві браслети з рухомими елементами акцентували увагу на модних дитячих образах, легкості додавали кулони на мініатюрних ланцюжках, а сережки-пуссети підкреслювали індивідуальність кожної дівчинки.

За словами CEO UMa&UMi Наталії Скиби, оригінальні срібні прикраси можуть бути як головним акцентом в образі, так і доповнювати і підкреслювати красу тканин, модний крій і колірну палітру наряду.

Також Наталія зазначила зростаючий інтерес до якісної дитячої ювелірної продукції і те, що Junior Fashion Week, а також подібні заходи не просто популяризують дитячу моду і народжують тренди сезону, а й дають можливість познайомитися з NEW брендами, яких не побачиш у популярних ТЦ, тому що вони унікальні і ексклюзивні.

«Наші прикраси UMa&UMi, в першу чергу – це комплексний дорогоцінний подарунок, який включає в себе: прикрасу, іміджеву листівку, стікери з героями колекцій, красиву коробочку з логотипом і пакетик з емблемою «Зоряних ведмедиків» - все, щоб подарунок став особливим і завжди нагадував про моменти радості і щастя в житті улюбленої Принцеси. Всі вироби колекції виконані з родованого срібла 925 проби зі вставками яскравої емалі і кристалів Swarovski, а також перламутру і рожевого опалу.

Останнім часом в Україні набирає обертів мода на сучасний напрямок – стиль Family Look. Взагалі, приголомшливий варіант луку – це різні речі, але абсолютно однакові прикраси. Колекція парних прикрас «Shining Love» для мами і доньки від дизайнерів бренду дорогоцінних подарунків UMa&UMi – це ціла філософія, адже в кожній сім'ї має бути свій сімейний стиль Family Look.

Такі прикраси подарують оригінальність і індивідуальність і будуть вдало поєднуватися з будь-яким стилем в одязі. А найголовніше те, що прикраси UMa&UMi «зроблять» ваш настрій», - підкреслює з посмішкою Наталя Скиба.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас