Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Андре Тан представив першу колекцію дитячого взуття

Андре Тан представив першу колекцію дитячого взуття

Днями дизайнер представив свою першу колекцію дитячого взуття, що стало логічним продовженням вже існуючої дитячої лінії, яка була запущена в кінці минулого року.

«Діти постійно кудись мчать, їхня активність не має кордонів і саме тому у них має бути в першу чергу якісне взуття, яке ми і створили разом з компанією LIYA. Ми створили колекцію не лише красивого, а й якісного взуття, всі моделі, які увійшли до нашої колекції затверджувалися з ортопедами-травматологами, що дає можливість не вибирати між модним і зручним», - прокоментував дизайнер.

Лінійка складається з десяти пар взуття в різних кольорах і розмірах, практично всі існуючі моделі – це взуття унісекс. Супер популярні кросівки over size підійдуть як дівчаткам так і хлопчикам, адже це найбільш значимий взуттєвий тренд останніх сезонів. Крім того в колекції є елегантні балетки для маленьких леді і класичні кеди для юних джентльменів.

Кросівки over size на масивній підошві представлені в декількох колірних варіаціях, що дає можливість задовольнити смак навіть найвибагливіших модників. Вони не тільки відповідають останнім тенденціям в моді, але і є «розумним взуттям». Зручна прилегла устілка Soft Effect знижує навантаження на стопу і суглоби ніг, відмінно фіксуючи їх. М'який амортизуючий матеріал устілки допомагає зняти напругу з ніг і зменшує їх втому.

Чудовим доповненням до дівочих нарядів стануть балетки. Вони підійдуть і до нарядної сукні, і до повсякденних комплектів з деніму. Металізована шкіра не вимагає прив'язки до кольорів і фасонів, що дає можливість носити їх з чим завгодно.

А стильні кеди стануть улюбленою парою взуття вашого сина, якщо ж на них звернуть увагу дівчата, не обмежуйте їх, адже сьогодні все частіше речі з чоловічого гардероба переходять в жіночий, і взуття – далеко не виняток в цьому модному тренді. Зносостійка підошва з термо каучуку дозволить вашому малюкові підкорювати будь-які вершини – в прямому і переносному сенсі!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас