Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Kyiv Coffee Festival: що робити на головному кавовому фестивалі столиці

Kyiv Coffee Festival: що робити на головному кавовому фестивалі столиці

На цих вихідних пройде п'ятий фестиваль Kyiv Coffee Festival. У програмі 4 чемпіонати SCA Ukraine і 40 крутих кав'ярень.

20-21 квітня любителі кави і професіонали, які беруть участь в чемпіонатах світового рівня, зберуться на Арт-завод Платформа на Kyiv Coffee Festival.

Команда Ulichnaya eda влаштує гастрономічне свято – 40 кав'ярень, 20 кондитерських на алеї десертів, 70 точок фуд-корту. Здивує найбільшою відкритою каппінг-зоною за історію фестивалю в Litera 3.1 і порадує бариста з легендарної кав'ярні The Underdog на чолі з віце-чемпіоном World Barista Championship 2019 року і чемпіоном світу за Coffee in Good Spirits 2016 року.

З розваг – лекторій, літературний вечір, дитяча зона, квест «Ідеальні вихідні», фільми Гая Річі і живі виступи артистів. Щоб нічого не пропустити, беріть гід на вході – і скоріше в кавові ідеальні вихідні!

Уже в четвер, 19 квітня, стартують чемпіонати SCA Ukraine і триватимуть до завершення фестивалю. 20 квітня відбудеться півфінал, 21 – фінал чемпіонатів.

• Latte Art Championship – змагаються в красі і складності малюнків, які учасники створюють за допомогою еспресо і збитого молока

• Coffee in Good Spirits – учасники придумують різні алкогольні коктейлі на основі еспрессо і фільтр-кави

• Cezve Championship – чемпіонат про традиційні методи приготування кави (джезва, турка, ібрік). Учасники готують суддям по одній класичній джезві і одній авторській, з додаванням інших інгредієнтів

• Cup Tasting Championship – учасники міряються силою і тренованістю своїх смакових рецепторів. За вісім хвилин вони повинні вісім разів знайти зайву чашку в групі з трьох. Виграє той, хто зробить це швидше і краще за всіх.

У суботу та неділю з 14:00 до 17:00 на лекторії можна послухати та поспілкуватися з топовими бариста, ключовими гравцями на кавовому ринку. У програмі лекції Юрія Рощина, Віктора Шраменко, Максима Малюти, Ігоря Процько, Христини Синельник, Олександра Славинського, Володимира Єфремова, Андрія Чуковського, Михайла Носаліка.

З 12:00 до 19:00 при вході в павільйон Litera 3.1 буде проходити каппінг Ponomarov Mexican Coffee, Висока кава, Coffee mission, Black, ФУНТ, Svit Kavy і Sweeter. Там же проведуть лекції про те, як правильно дегустувати каву, як варити альтернативу, малювати молоком і розкажуть, як стати класним бариста.

Прослухавши лекції, друкуйте будь-яке фото на кавовій пінці, а після біжіть на чашечку кави до справжньї ворожки! Провісниця буде на фестивалі щодня з 13:00 до 18:00. І з думками про прекрасне майбутнє вперед на благодійний літературний вечір на Piazza II. Романтика, поезія і запах кави – все заради БЖ «Жизнелюб».

В Арт-будинку малюкам безкоштовно зроблять аквагрим, навчать робити орігамі, малювати і ліпити. Там же розважальна зона з кінетичним піском, конструктором, з яким легко пізнавати закони фізики. А найменших можна в комфорті нагодувати і переповити.

Чудовий настрій забезпечать музиканти на Зеленій сцені з 13:00 до 23:00. Мрійливий електронний саунд, романтична інструментальна музика і заряджені діджеї. Хедлайнери о 18:00 – Євген Хмара і струнний квартет Black Tie в суботу, ALYOSHA в неділю.

Kyiv Coffee Festival – це фестиваль про відпочинок, приємні зустрічі за найкращою в місті кавою, якісною музикою і десертами до душі і для фігури.

Квитки можна купити за посиланням: https://kontramarka.ua/ru/kyiv-coffee-festival-45149.html

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас