Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кураж Базар Jazz Only

Кураж Базар Jazz Only

20-21 квітня відбудеться Кураж Базар Jazz Only - музичний, вишуканий і витончений. Вікенд буде наповненим музикою, атмосферою старого Нью-Йорка, кращими емоціями і відпочинком.

12 кращих українських джазових виконавців і джаз-бендів: Noah Blumenfeld, Dennis Adu band, Drum & Tuba band, Duda, Muzo & Band, Chutno, Anita Avakian, Shek Band & Akim Grui, Imaginarium, Ruslan Egorov Quartet, GRAM, Dj Anta.

Різні стилі і підвиди джазу - фанк, ейсід, етно, рейв-джаз і джаз, об'єднаний з хіп-хопом.

На барахолці 350 продавців запропонують свої кращі товари - унікальні вінтажні прикраси, посуд манірних англійських леді, одяг всіх стилів, старі книги з трохи пожовклими сторінками, які зберігають думки і записи власників, величезні колекції вінілових платівок - джазові записи Рея Чарльза і останні релізи сучасних реперів, нові стильні програвачі.

На зірковій алеї свої речі продаватиме неймовірна травесті-діва Монро, актор Даніель Вегас - футболки, створені спільно з шанувальниками, гурт YUKO - свої стильні речі, а ілюстраторка Ліліт Саркісян - товари власного бренду.

В кінотеатрі покажуть кращі фільми всіх часів про джаз: "Рей", "Легенда про піаніста", "Одержимість", "Привіт, Доллі", "Історія Бенні Гудмана", "В джазі тільки дівчата", "Близько опівночі", "Канзас-Сіті", "Джаз в літній день".

У зоні швидких весіль Banana Wedding від Event Cafe можна одружитися в імпровізованій студії звукозапису і записати пісню коханому.

Дівчата зможуть заплести коси в G.Bar, а хлопці - підстригтися і привести в порядок бороди в Frisor.

На фуд-корті Кураж Базару 40 гастро-точок улюблених і нових ресторанів - можна спробувати нові смаки, познайомитися з різними кухнями світу і взяти їжу з собою. В меню багатьох закладів є благодійні страви, весь прибуток від продажу яких буде відправлено у фонд "Життєлюб", що допомагає людям пенсійного віку.

Організатори доведуть, що джаз - музика не тільки для дорослих. Для дітей теж будуть музичні розваги: спів, танцювальні змагання, мікрофони своїми руками і інші цікаві майстер-класи.

У інклюзивній дитячій кімнаті можна залишити малюка з бебісітером або разом відвідати один з майстер-класів. Також тут є зручна пеленальна кімната, де можна переодягти і погодувати найменших відвідувачів.

На барахолці Кураж Базару немає місця натуральному хутру і поліетиленовим пакетам, а на фуд-корті - пластиковим трубочкам. Замовляючи напої в свою чашку, відвідувачі зможуть отримати знижки.

Благодійна мета Кураж Базару в квітні - зібрати гроші на асфальт, який організатори покладуть на території національного парку ВДНГ, щоб усі відвідувачі на візках і маленькі гості у візках відчували себе зручно і комфортно. Також планується побудувати палубну посадку перед павільйоном, щоб було ще більше місця для відпочинку.

Вхід коштує 100 гривень, частину прибутку з кожного квитка організатори відправляють на благодійність.

Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, вагітним, учасникам АТО, іменинникам безкоштовно.

ВДНГ, 19 павільйон.

Приєднатися до заходу у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/248680075998990/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас