Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кава з Центральної Америки та Панами, вірші життєлюбів і кавові чемпіони — чим запам´ятався Kyiv Coffee Festival

Кава з Центральної Америки та Панами, вірші життєлюбів і кавові чемпіони — чим запам´ятався Kyiv Coffee Festival

На вихідних в столиці пройшов п'ятий фестиваль кавової культури Kyiv Coffee Festival. Згадуємо, як це було. Команда Ulichnaya eda зібрала на території Арт-завод Платформа 40 кращих кав'ярень з усієї країни.

Чемпіонською гейшею (так називається сорт кави, який чемпіон привіз з собою) пригощала легендарна грецька кав'ярня The Underdog, яку представляв віце-чемпіон World Barista Championship 2019 року і чемпіон світу з Coffee in Good Spirits 2016 року Міхаліс Дімітракопулос.

За 2 дні хлопці приготували близько 1500 порцій кави та зварили 1,4 кг чемпіонської гейші.

На фуд-корті можна було знайти все, чого душа забажає, — від бананів фламбе з морозивом від BANANA до гігантських бутербродів з оселедцем від «Селёдочная».

У кавовому лекторії спікери ділилися інсайтами з The London Coffee Festival, враженнями про кавові подорожі в Китай і Центральну Америку. Лектори також давали прикладні поради про те, як правильно обсмажувати каву, вибирати молоко та воду, як юридично грамотно відкрити свою кав'ярню.

У тихому місці на Piazza II провели благодійний літературний вечір Ulichnaya eda і БФ «Життєлюб».

Читання відкривали життєлюб з літературним минулим. Підтримували їх письменники і поети Антон Фрідлянд, Раміль Мамедов, Павло Коробчук та Дмитро Лазуткін.

В рамках Kyiv Coffee Festival провели чотири чемпіонати України серед бариста — латте-арт, кава і алкоголь, джезва і каптейстінг.

У чемпіонаті Coffee and good spirits (кава і алкоголь) першість отримав Владислав Демоненко, друге місце — Владислав Дудар, третє — Карина Торішня.

У чемпіонаті за традиційним приготування кави Cezve Championship перемогла Тетяна Тарикіна. Друге і третє місце взяли Володимир Невінчаний і Марія Грищук.

Олександр Беницький став найкращим бариста України в чемпіонаті Latte Art Championship. Срібло взяв Роман свербіти, бронзу — Орест Чорнодолюк.

Переможцем в змаганнях смакових рецепторів Cup Tasting Championship став Андрій Васильєв. Друге і третє місце отримали Аліна Вітренко й Антон Кузьменко.

На музичній сцені в суботу Євген Хмара зачаровував фортепіано, в неділю гості танцювали під Alyosha.

Другий день Kyiv Coffee Festival збігся з важливою для команди Ulichnaya eda датою — днем народження засновника та ідеолога проекту Романа Тугашева. Святкування розпочалося ще на сцені, коли Alyosha заспівала «Happy Birthday to You», її підтримали гості та команда.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас