Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Благодійний Зірковий Кураж Базар

Благодійний Зірковий Кураж Базар

25-26 травня відбудеться найдобріший захід Made in Kyiv – благодійна барахолка Кураж Базар. Цього року велика та відповідальна мета проекту - зібрати 1 500 000 грн на річне забезпечення центру соціальної адаптації для підлітків з інвалідністю Open4U та літній табір для дітей з комплексними порушеннями – Space Camp. Ці два травневі дні будуть наповнені любов'ю, прийняттям себе та навколишнього світу.

На Зірковому Кураж Базарі виступатимуть багато відомих виконавців: The Shu, Open Kids & Detki, Laud, BAHROMA, KRUTЬ, гурт МИ, Dasha Kolomiec, Jerry Heil, VERA KEKELIA & DUDA, Gram on Vinyl, учасники шоу “Голос Країни” та “Голос Діти”.

На барахолці можна відшукати товари мрії та познайомитись із зіркою. Продавати, підтримувати і творити добро разом із Кураж Базаром будуть: Київстонер, Володимир Дантес, Рожден, Дурнєв Шоп, Янго, Ольга Цибульська, Андрій Муха, Дана Павличко, Діма Дір, Mama Music, Анна Трінчер, Даша Суворова, Ліна Христофорова, Тетяна Терехова, Діма Глущак, Мирослав Кувалдін, Ігор Гудзь, Василій Гроголь та команда готелю “Бурса”, Соня Лірник, Йова Ягер, Роза Аль-Намрі, Женя Скибіна та Анастасія Івченко.

350 продавців на барахолці продемонструють нові колекції дощових плащів, окулярів і аксесуарів, аби нічого не завадило довгим літнім прогулянкам. Ряди продавців у категорії Старе порадують вінтажними брошками, картинами, книгами, черевичками та капелюшками.

В середині барахолки розміщується діджей-плейс, за яким гратимуть відомі київські діджеї: Vnuk b2b Zhenya Sugak, Dmitriy Dir, Katro Zauber, Парфік та Захаров, Timo, Vinegreta, Space Condom, Andrey Pastushenko, а ввечері можна не стримувати емоцій, співати на повний голос і танцювати на дискотеці від Сабіни Мусіної та братів Андрія та Тимура Трушковських.

Проект Кураж Базар несе у собі культурно-освітню місію, вона побудована на філософії «Будь любым». Щоб показати якими різними, гарними, будь-якими та коханими можуть бути люди, організатори розмістять в ангарі великий фотопроект під однойменною назвою «Будь любым», над яким працювали 4 фотографи: Роман Пашковський, Сергій Сараханов, Даша Шрамко та Ксенія Каргіна. Ця виставка стане маніфестом прийняття себе як особистості та покаже, що бути різними зовсім не складно.

Для того, щоб ще більше наповнити ці вихідні любов'ю до себе та навколишнього світу, до Кураж Базару приєднається Алла Клименко та вся команда Upgrade. Разом вони проведуть день щастя, на якому розкажуть, як навчитися вірити в себе, слухати та чути своє внутрішнє “я”, не порівнювати і бути добрим до себе.

Окрема гордість Благодійного Кураж Базару — інклюзивна дитяча зона. Діснейленд із великим інклюзивним майданчиком для всіх дітей, чарівною пісочницею, майстер-класами та активностями на будь-який вік та смак. Серед майстер-класів: арт-терапія з музикою та малюванням, гра на барабанах, сенсорні галявини, заняття з каністерапії та спортивні тренування для дітей. У дитячій зоні також будуть працювати волонтери, які допоможуть батькам відпочити та декілька годин стануть друзями для всіх дітей, незважаючи на будь-які діагнози.

Поки діти будуть знаходитись під пильним наглядом чарівних нянь, батьки можуть відправитись у лекторій. На цих вихідних у ньому зберуться 13 зіркових спікерів - доктор-ендокринолог Наталія Сіліна, дієтолог Наталія Самойленко, директор школи комунікації Марина Батуринець, дизайнер Володимир Смірнов, готельєр Василій Гроголь, засновники monobank Дмитро Дубілет, Михайло Рогальский, Олег Гороховський та інші. Вони нададуть відповіді на всі запитання щодо побудови бізнесу у банківській сфері, готельному бізнесі, у світі текстів, історій та комунікації. Розкажуть про здорове харчування, жіноче здоров'я, заняття сексом, психологію дітей та їх батьків, а також покажуть, що у дитинства немає інвалідності.

На фуд-корті чекатимуть 40 гастро-точок найкращих столичних ресторанів, де можна спробувати нові смаки, познайомитись із улюбленими стравами Мета Деймона, Леді Гаги та Арнольда Шварценегера, спробувати їх і навіть забрати їжу із собою. У меню багатьох закладів є благодійні страви, весь заробіток із продажів яких буде відправлений у фонд “Життєлюб”, який допомагає людям пенсійного віку.

На фуд-корті немає місця пластиковим соломинкам, а при замовленні напоїв у свою чашку відвідувачі отримують знижку. Барахолка Кураж Базару відмовилася від пластикових пакетів, у якості альтернативи організатори пропонують використовувати авоськи та стильні шопери, які можна знайти у продавців або на мерч-шопі Кураж Базару.

Благодійний Кураж Базар буде пронизаний духом любові та свободи.

Вхід коштує 150 гривень, 100% прибутку з вхідних квитків організатори відправлять на благодійність.

Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, вагітним, учасникам АТО, людям пенсійного віку та іменинникам вхід безкоштовний.

ВДНГ, 19 павільйон.

Приєднатися до заходу у Фейсбуці:
https://www.facebook.com/events/2244442242464470/

Переказати гроші на фінансування благодійних проектів Кураж Базару:
https://ubb.org.ua/uk/project/5020/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас