Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди піти з дитиною на вихідні 15-16 червня?

Куди піти з дитиною на вихідні 15-16 червня?

У РЦ "Блокбастер" пройде безкоштовна діагностика зору від мережі "Люксоптика".

У Києві 15-16 червня провести вихідні з дітьми можна з користю для їхнього здоров'я. На парковці РЦ "Блокбастер" з 11.00 до 17.00 працюватиме мобільна діагностика зору від мережі "Люксоптика". Кожна людина незалежно від віку зможе безкоштовно перевірити гостроту зору в спеціально обладнаному для мобільної діагностики автомобілі "Люксоптика", а також отримати первинну консультацію лікаря-оптометриста.

В епоху цифрових технологій і активного використання дітьми різних гаджетів, їхні очі схильні до постійних навантажень. Батьки не завжди вчасно звертають увагу на незначні погіршення зору своєї дитини.

З цією метою мережа оптик «Люксоптика» спільно з РЦ "Блокбастер" проведе безкоштовну діагностику зору для дітей в рамках соціального проекту "Здоровий зір". Регулярні обстеження і своєчасне виявлення відхилень можуть попередити появу захворювань очей і можливі ускладнення.

Коли: 15-16 червня, з 11.00 до 17.00

Де: парковка РЦ "Блокбастер".

ПРО ПРОЕКТ

"Здоровий зір"
- це масштабний соціальний проект під патронатом національної мережі оптик "Люксоптика". Спрямований на підтримку здорового зору у майбутнього покоління. Його мета – сформувати культуру дбайливого ставлення до здоров'я очей, збільшити поінформованість батьків і дітей про способи профілактики і збереження зору. Проект був запущений в 2016 році в школах з метою привернути увагу громадськості до проблеми стрімкого погіршення зору у дітей в Україні.

Статистика

Протягом 2017-2018 років було проведено діагностику 7 тис дітей від 6 до 18 років. У 60% всіх випадків захворювань очей у дітей підлягають профілактиці і лікуванню. З них у 40% проблеми були діагностовано вперше – це означає, що культура регулярної перевірки зору в Україні ще не вироблена. Саме тому "Люксоптика" масштабує проект, щоб знизити статистику і запобігти посиленню негативних тенденцій. Згідно з прогнозами вчених – 1/3 населення планети до 2020 року буде мати короткозорість. Кожна друга дитина має проблеми із зором.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас