Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

FashionAwards: Битва дитячих модельних агентств

FashionAwards: Битва дитячих модельних агентств

Зовсім скоро в Києві відбудеться вже четверта Битва дитячих модельних агентств, яка і визначить переможця осіннього сезону. Дата проведення призначена на 26 жовтня 2019 року.

Протягом усього дня на вас чекають незвичайні та креативні дитячі покази, захоплююча шоу-програма, цікаві майстер-класи, шоу-руми з дизайнерським одягом, зона фудкорту, і, звичайно, родзинка дня – битва модельних шкіл.

Дванадцять дитячих модельних агентств з різних регіонів України, а також з Білорусії та Молдови боротимуться за звання найкращої школи. Крім визначення переможця – серед усіх учасників будуть розподілені інші номінації, такі як: найкраще дефіле, найкраща презентація школи, відкриття сезону і інші. Найяскравіші постановки і покази вже чекають на вас, а розважальна шоу-програма не залишить байдужим!

Серед членів журі будуть дизайнери, хореографи і медійні гості. Позитивні емоції від заходу, організованого івент-компанією Monet, будуть забезпечені! Адже творити добрі справи – легко, насолоджуючись кожним кроком і результатом!

Рекламними обличчями заходу також виступлять моделі-початківці – Вероніка Шепетько, Мілана Куніцина і Кароліна Тихопой, а яскравим доповненням заходу стане презентація глянцевого сімейного журналу «Monet».

Всі деталі на нашій сторінці в Facebook, Instagram або на сайті http://www.monet.kiev.ua/!

До зустрічі на Fashion Awards від #MonetFashion!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас