Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Майбутнє очима дітей: Киян запрошують долучитись до створення масштабної інсталяції

Майбутнє очима дітей: Киян запрошують долучитись до створення масштабної інсталяції

24-25 серпня в столичному маркет-моллі «Даринок» відвідувачі зможуть спроектувати світ, в якому можливо абсолютно все! Всесвітньо відомий виробник ігор та іграшок «Hasbro» запрошує всіх дітей приєднатися до створення монументального полотна про майбутнє із маси для ліпки Play-Doh.

Протягом серпня у Києві, Одесі та Харкові проходять майстер-класи, під час яких діти створюють всесвіт 2200 – такий, яким вони його собі уявляють. Усі зроблені фігурки зберуть у Києві, щоб разом із професійними художниками створити інсталяцію, присвячену дитячій уяві та її безмежним можливостям. Долучайтесь до проекту, завітайте цими вихідними на «Даринок»!

Окрім активності «Всесвіт 2200», відвідувачів з малечею очікує насичена розважальна програма.

Для дітей

У суботу з 15:00 до 18:00 на території маркет-молла пройде турнір з популярної гри Beyblade, в якому можна виграти запрошення в батутне містечко Summer Park. Взяти участь можуть усі охочі, головне – мати з собою іграшку бей. У неділю з 12:00 до 12:45 для дітвори покажуть казку «Скарбниця знань», а з 12:00 до 18:00 – проведуть майстер-клас з пошиття суконь для ляльок LOL. Крім того, серед гостей будуть розігрувати морозиво впродовж всього уїк-енду.

Для дорослих

Гості зможуть насолодитись живою музикою у виконанні музичних колективів: REAL FEELS, SoulTime, Lember Band, а також учасниці «Голосу країни» Анастасії Сирцової.

Шкільний ярмарок і Summer Park

Потрібно підготуватись до школи? До 1 вересня на території маркет-моллу «Даринок» працює шкільний ярмарок. Понад 30 орендарів пропонують усі групи товарів для школи за доступними цінами: стильні ділові образи для хлопців та дівчат, зручний спортивний одяг, якісне взуття, різноманіття рюкзаків та канцтоварів на будь-який смак.

Активно та цікаво провести час з сім’єю можна й в батутному містечку Summer Park, який щодня працює біля «Даринку». Тут є великий батутний комплекс, в якому можуть гратись одночасно 20 дітей, водний футбол в надувному басейні, надувна гірка висотою близько 7 метрів, різноманіття атракціонів, куточок з іграшками для дітей до 4-х років і багато іншого. Батьки можуть відпочити в лаунж-зоні з кріслами-мішками, пограти в настільні ігри, або ж навіть пострибати з дітьми на батутах. Крім того, на вихідних з 15:00 до 17:00 дітей очікує розважальна програма зі змаганнями «Качки проти пінгвінів», а о 18:00 серед відвідувачів парку розіграють рюкзаки. Буде весело!

Детально ознайомитися з усіма розвагами, розкладом, роботою ярмарку, Summer Park та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас