Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

NERF FEST 2019: учасники масштабного дитячого нерф-фестивалю випробували свої супер здібності на київському ВДНГ

NERF FEST 2019: учасники масштабного дитячого нерф-фестивалю випробували свої супер здібності на київському ВДНГ

25 серпня Національний комплекс «Експоцентр України» гостинно прийняв щорічне барвисте свято влучності та спритності - грандіозний NERF FEST 2019, який відвідало понад 2300 гостей. Тематикою фестивалю стала місія супергероя, який зі своїм вірним «напарником» – непереможним бластером Nerf – виконує непростий, але благородний подвиг заради порятунку всього світу. Участь в довгоочікуваній події, від якої у дітвори загоряються очі і захоплено частішає серцебиття, уже традиційно була безкоштовною, а пропуском послужила реєстрація на офіційній facebook-сторінці заходу.

Протягом цілого недільного дня юні відвідувачі випробовували свої супер здібності в іграх, змаганнях, конкурсах з розіграшами призів, позували на тематичній фотозоні та ділилися емоціями з друзями в соціальних мережах. Серед гостей виявилися як досвідчені нерфери, що володіють власним Nerf-спорядженням і неабияким спортивним досвідом, так і учасники, які вперше познайомилися з фантастичним світом надлегких і мегаприцільних бластерів виробництва компанії Hasbro.

Головною локацією фестивалю стала зона Nerf-місії – цілих п'ять етапів різноманітних пригод з захоплюючими перешкодами і лабіринтами, важкими завданнями, які під силу тільки справжнім супергероям! Хоробрим учасникам доводилося пробиратися через заплутані сітки, барикади з шин, стріляти по мішенях, влучно кидати «гранати» в баскетбольне кільце і поролонові стріли в спеціальні ворота, і навіть умудрятися потрапляти по повітряній кулі з гелієм, стоячи на баланс-борді! І, звичайно ж, все це не дарма: добре справляючись із завданнями, учасники отримували бали, які по завершенню гри мали можливість обміняти на круті призи в спеціальних точках обміну – рюкзак-мішок, бандану або силіконовий браслет з лого Nerf.

Також на NERF FEST всі бажаючі змогли вільно протестувати новинки модельної лінійки Nerf та підібрати іграшку собі до смаку. Бажання стати власником бластера можна було реалізувати миттєво, відвідавши магазин «Будинок Іграшок» прямо на території фестивалю. Крім того, тут були обладнані три інтерактивні зони зі всілякими атрибутами – від банок і мішеней до бар'єрів і баланс-бордів – де своє нове придбання можна було одразу ж випробувати на ділі.

Нерфінг – це не просто рухлива гра на свіжому повітрі, що сприяє гарній фізичній формі, а ціла дитяча і підліткова субкультура, яка має неабиякий вплив на психологічний розвиток особистості. Завдяки нерфінгу діти вчаться бути цілеспрямованими, направляти надлишкову енергію в потрібне русло, вірити в свої сили і досягати успіху в чесному конкурентному змаганні. Батькам немає ні найменшого приводу турбуватися про хід гри: бластери Nerf оснащені безпечними стрілами з м'якого поролону, які навіть у разі влучання в чутливі частини тіла, не викликають неприємних відчуттів. Більше того, будучи офлайн-грою, нерфінг несе важливу для сучасного суспільства місію організації збалансованого дитячого дозвілля, перемикаючи увагу підростаючого покоління з віртуальних розваг на здорові, безпечні та захоплюючі радості реального життя.

Нерф-івенти регулярно проходять у багатьох країнах світу, де дітлахи із задоволенням влаштовують змагання, застосовуючи фантазію в організації ігрового простору, і діляться практичним досвідом у використанні різних моделей бластерів. Вперше Київ підключився до події в 2016 році, коли відбувся Перший в Україні День NERF. Тоді в «Академію NERF» було подано 384 заявки, з яких для участі в спортивних місіях було обрано всього 40. У 2017 році «NERF-Прокачування» відбулося в Києві, Львові, Харкові та Одесі, і тривало цілих 4 місяці. У 2018 захід набув масштабів великого тематичного фестивалю та швидко перетнув позначку в 1000 відвідувачів, а в цьому році – перевершив минулорічний успіх.

Про компанію Hasbro

Hasbro
(NASDAQ: HAS) – глобальна компанія, що доставляє своїм споживачам незабутнє задоволення від гри і спілкування з улюбленими брендами, такими як Play-Doh, My Little Pony, Littlest Pet Shop, Monopoly, Nerf, Transformers і преміальними партнерськими брендами. За допомогою іграшок, настільних ігор, телевізійних програм, повнометражних фільмів, комп'ютерних ігор та широкої палітри споживчих ліцензійних товарів Hasbro допомагає дітям і сім'ям по всьому світу насолоджуватися грою і спілкуванням з близькими людьми.

Детально на www.hasbro.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас