Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

60 точок крафту, фуд-передбачення, сліпі дегустації — чим порадує Kyiv Beer Festival

60 точок крафту, фуд-передбачення, сліпі дегустації — чим порадує Kyiv Beer Festival

7-8 вересня на Арт-завод Платформа пройде п'ятий Kyiv Beer Festival. Для поціновувачів і пивних гіків: 60 точок з найкращим крафтом і 50 точок на фуд-корті.

У вересні Ulichnaya eda проводить свій п'ятий Kyiv Beer Festival. У програмі: сліпі дегустації, лекторій ток-шоу, фуд-пейрінг, пивний ексклюзив, квіз від «Мозгобойня», караоке, кінотеатр.

Лови гід по Kyiv Beer Festival з правилами фестивалю й активностями, які не можна пропустити.

Коли / скільки / де купити / навіщо келих?

Дегустуємо крафт на Kyiv Beer Festival 7 і 8 вересня з 11:00 до 23:00. Не забудьте на касі взяти гід з повною програмою та списком учасників.

Є 2 види квитків: з келихом і без нього. Передпродаж квитків — з келихом 170 грн, без келиха — 120 грн. Вартість квитка на касі з келихом і сумкою — 230 грн, з келихом — 200 грн, без келиха — 150 грн.

Броварі наливають тільки в скло, тому краще купити квиток з келихом або взяти свій з попередніх фестивалів Kyiv Beer Festival.

Пивний павільйон — це cashless зона. Там не приймають готівку, розраховуються сashless card. Карта коштує 20 грн. Це заставна сума, яку можна повернути на виході з фестивалю і там же отримати готівкою залишок. Карта з минулих фестивалів також дійсна, тож бери її з собою.

Крути та їж

На п'ятому Kyiv Beer Festival буде 50 точок фуд-корту — від шоколадного печива до равликів. Бренд-амбасадор Kyiv Beer Festival, Андрій Юраго склав рекомендації з фуд-пейрінгу. На вході на фуд-корт крути колесо передбачень, яке допоможе визначитися з непростим гастрономічним вибором.

На фуд-корті працює стандартна система оплати — готівковий і безготівковий розрахунок.

Море пива

Знайомимося з крафтом ближче на лекціях від лідерів індустрії в суботу та неділю. 8 вересня приєднуйся до гарячого обговорення пивних тем на ток-шоу в зоні лекторію в Litera 3.1.

Пивовари традиційно готують ексклюзиви на Kyiv Beer Festival. Де наливають, зрозумієш по червоному прапору з написом «Ексклюзив тут» біля стендів пивоварів.

8 вересня з 13:00 до 18:00 щогодини проходитимуть сліпі дегустації. 10 позицій в 5 категоріях, упораєшся? Щоб взяти участь як дегустатор-пивний суддя, заповни анкету до 6 вересня.

Що та з чим пити (наприклад, солодка вата зі стаутом), розповість Андрій Юраго на лекції з фуд-пейрінгу. Він здивує не тільки поєднанням стаута та десертів, IPA та свіжих овочів, але й експериментами зі спеціями, щоб збільшити свою палітру смаків крафтового пива.

неДитячі розваги

Розважаються на Kyiv Beer Festival не тільки дорослі. Дитяча зона працюватиме з 11:00 до 20:00 в парку. Там для малюків футбол, теніс, міні-баскетбол, кікер, дитячий садок і пеленальна зона, містечко з батутами, шоу мильних бульбашок, хімічне шоу, майстер-класи з оригамі, ліплення, малювання, зона виготовлення лизунів і слаймів.

Для дорослих, які люблять активний відпочинок, на Pop Up Beach — бабл-футбол і скімборди.

Танцюй, співай, грай

Танцюємо під живі виступи артистів на Зеленій сцені з 13:00 до 23:00. Не пропусти «Ангажемент на вівторок» і «Toporkestra». Якщо відчуваєш, що сам готовий співати для натовпу — караоке на Piazza I до твоїх послуг.

Кожен день з 14:00 на фестивалі буде проходити справжня «Мозгобойня». Збирай команду, проходь квіз «Їжа, я люблю тебе» та вигравай подарунки.

Що — Kyiv Beer Festival

Де — Арт-завод Платформа (платформа просить не схиляти їх, в тексті саме так)

Коли — 7-8 вересня

Квитки за посиланням http://bit.ly/2zec74E

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас