Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Summer Park завершує сезон 2019: 1 вересня вхід безкоштовний

Summer Park завершує сезон 2019: 1 вересня вхід безкоштовний

Хто сказав, що 1 вересня обмежується походом на святкову лінійку з букетом айстр? А як щодо веселих розваг після урочистої частини? Наприклад, в батутному містечку Summer Park біля маркет-моллу «Даринок». Тим більше, що 1 вересня вхід для усіх безкоштовний! А все тому, що дитячий майданчик під відкритим небом завершує сезон роботи в 2019 році і йде на канікули до наступного літа. І вже традиційно в останній день запрошує дітей і батьків повеселитись на території парку безкоштовно.

Маркет-молл «Даринок» теж порадує дітвору цими вихідними. Гостей очікують: весела анімація, феєрія мильних бульбашок, майстер-клас з приготування слайму, турнір з Beyblade, костюмована казка, призи за участь в конкурсах і живе звучання музичних колективів: Sweet Golden, MuseOn і Chris&Man.

31 серпня також відбудеться розіграш електросамоката й інших подарунків серед тих, хто протягом серпня кидав купони в барабан за придбання товарів на шкільному ярмарку. Усі охочі ще мають можливість взяти участь у розіграші до 14:45 дня суботи, адже шкільна ярмарка на «Даринку» буде працювати по 1 вересня. А поки батьки будуть випробовувати свою удачу, для фанатів гри Beyblade з 15:00 до 18:00 маркет-молл проведе справжній турнір, головне – мати з собою іграшку бей.

1 вересня «Даринок» продовжуватиме дарувати подарунки і призи відвідувачам за участь у конкурсах. І цим не обмежиться. З 12:00 до 12:45 малеча зможе переглянути костюмовану казку «Улянка», а з 12:00 до 18:00 – приготувати слайм на майстер-класі. Як завжди, уся програма вихідних безкоштовна.

Детально ознайомитися з усіма розвагами, розкладом, роботою шкільного ярмарку, Summer Park та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас