Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Джаз Коктебель: Творча Дача оголошує лайн-ап та дарує один безкоштовний день

Джаз Коктебель: Творча Дача оголошує лайн-ап та дарує один безкоштовний день

Джаз Коктебель: Творча Дача - новий формат Koktebel Jazz Festival, який вперше пройде в Києві на Трухановому острові 6-8 вересня.

«Джаз Коктебель» вперше за свою 17-річну історію пройде в Києві і, як завжди, обіцяє експерименти з новими форматами. На фестивалі заплановано чотири резиденції: «Острів Крим», «Koktebel beach Club», «Koktebel Jazz» і дитяча резиденція «Jazz Kids». Кожна з резиденцій транслює дуже важливу для «Джаз Коктебель» тему, і всі разом вони переплітуться і зіллються в загальний характер і атмосферу. Серед гостей фестивалю – «Кукли Клауса», «Роялькіт», Goncharova Project, Grozovska Band, Usein Bekirov Quartet, усього за ці три дні тут виступить близько 70 різноманітних гуртів та музикантів. Програма продовжує оновлюватися та доповнюється новими учасниками.

А ще організатори вирішили зробити подарунок усім поціновувачам гарної музики та зробили безкоштовний вхід на всі виступи першого дня фестивалю, 6 вересня!

«Острів Крим»
- резиденція, якою на фестивалі пишаються. Її партнером став "Кримський дім". Відкриття відбудеться за участю діячів культури, керівників «Кримського дому», представників громадських та правозахисних організацій та ЗМІ (Громадське Радіо, Радіо Свобода, Крим реалії, Суспільне: UA та ін.).

У п'ятницю 6 вересня тут відбудеться ретроспектива легендарного кримського року і не менш культового кримського рок-клубу "2 капітани". В цей день виступлять гурти «Lithium», «Куклы Клауса», «AVA», «Шатур-Гудур». В суботу 7 вересня наші слухачі зможуть насолодитися музикою Dreamdrift, Usein Bekirov Quartet, Atomic Simao та ін. У неділю 8 вересня виступлять Blake Moloka, DAAMAGE, «Роялькіт». Тут же пройдуть кінопокази, буде працювати традиційна Open Stage, де зможе заявити про себе нова українська музика, спектаклі від PostPlay театру, і багато іншого. Особливий сюрприз підготували для тих, хто сумує за кримською кухнею!

«Koktebel beach Club» - резиденція електронної музики та live. Тут буде спокійно, безтурботно і дуже по-коктебельському. Тут буде проходити "Lounge Йога" - відкриті уроки йоги від майстрів під спеціальний музичний супровід, ді-джей сети від резидентів фестивалю, прозвучить незвичайний проект "Sunset Jazz +" - колаборації провідних українських діджеїв з джазовими музикантами, творчі зустрічі та діалоги з художниками, письменниками та арт-критиками і багато іншого.

Джазова резиденція «Koktebel Jazz» з комфортом розміститься на території партнера резиденції - відомого клубу "Южный Берег Киева". Відкриє резиденцію виступ джаз-бенду з міста Бахмут Донецької області. Тут представлять свої нові проекти такі друзі і резиденти фестивалю як Роман Коляда і Павло Ігнатьєв, квартети Родіона Іванова і Михайла Менделеєнко, порадують етно-джазом Тетяна Гончарова і Envoys Group Quintet. Якщо ви відвідаєте джазову резиденцію Джаз Коктебель 7 і 8 вересня, то нарешті зможете відповісти на вічне питання: «Де джаз на Джаз Коктебель?»

Головним ведучим цієї резиденції стане Олексій Коган. Він же спеціально проведе улюблену багатьма програму «Слухаємо джаз разом». Для цінителів і просто людей зацікавлених підготували спеціальну програму Vintage Jazz. Арт-куратор цієї програми Майк Кауфман-Портніков порадує всіх розповідями про історію джазу, а також своїм спеціальним проектом «Німа фільма з тапером», присвяченого темі «Кіно і Джаз».

На Дитячій Резиденції «Jazz Kids» малюків чекають корисні і цікаві майстер-класи, уроки ленд-арту та малювання. Кращі дитячі джазові колективи Києва покажуть своє бачення джазових творів, а 8 вересня відбудеться прем'єра театрально-музичної фантазії: THE MUSICIANS OF BREMEN.

До зустрічі 6, 7 і 8 серпня на Трухановому острові! Буде Джаз і Коктебель!

Інфопартнери фестивалю: Громадське телебачення, Громадське Радіо, Інфопортал Букви, журнал “Личности”.

Квитки на фестиваль https://kiev.karabas.com/ua/dzhaz-koktebel-tvorcha-dacha

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас