Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Офіційне відкриття Coworking Platforma у Львові

Офіційне відкриття Coworking Platforma у Львові

Перший львівський Coworking Platforma відкрився ефектно, і вже встиг стати робочим місцем для понад 100 резидентів.

6 вересня у приміщенні львівського Futura Hub офіційно почав роботу Coworking Platforma. Він став першою локацією компанії, відкритою не в Києві, і найбільшою за площею мережею гнучких офісів у Львові.

На відкриття Coworking Platforma прийшли всі: як львівські медіа, так і блогери, підприємці, громадські діячі, представники Львівської міської ради та IT-спеціалісти зі Львова та інших міст. Гостей коворкінгу зустріли співзасновники Coworking Platforma – Катерина Горіна, Рефаель Юха та Офер Керцнер.

Після пресчастини для всіх була організована екскурсія двома поверхами локаціями, а ввечері почалася велика вечірка за участю DJ Miya та DJ Daria Kolomiec, на яку завітала львівська молодь, представники креативного класу, блогери та власники бізнесу. Згідно з підрахунками, у вечір відкриття Coworking Platforma локацію відвідали щонайменше 1,400 осіб.

Катерина Горіна, співзасновниця Coworking Platforma, зазначила, що львівська локація хоч і відрізняється від київських, але за філософією є максимально спорідненою з ними: “Всі наші коворкінги, які вже відкрилися або будуть відкриватися в скорому майбутньому, об’єднані однією спільнотою. Coworking Platforma – велика екосистема, в якій усі локації пов’язані між собою. Наші резиденти – це як невеликі стартап-команди із 3-5 людей, так і tech-гіганти зі 100, 200, навіть 400 працівниками. Наприклад, одну з компаній, що орендувала у нас офіси, кілька місяців тому було продано за 7 мільярдів доларів! Незважаючи на те, що сьогодні починає роботу лише перша наша локація у Львові, ми уже встигли знайти тут декілька цікавих місць, де можна буде розмістити майбутні коворкінги. Тому це лише початок”.

Coworking Platforma у Львові став третьою локацією компанії. На черзі – відкриття двох нових коворкінгів у Києві, а також запуск в Одесі, Харкові та Дніпрі. Протягом наступних кількох років компанія також планує відкрити мережі гнучких офісів у всіх українських містах-мільйонниках і вийти на міжнародний ринок, почавши роботу в сусідніх країнах.

“Ми безмежно раді, що нарешті відкрили локацію у Львові! Це неймовірно креативне місто з дуже потужною творчою та IT-спільнотою. Сподіваємося, що якомога більше талановитих людей зберуться під дахом Coworking Platforma – а ми сприятимемо їм у досягненні нових успіхів і розбудові позитивного бренду Львова. Зважаючи інтерес місцевих підприємців і митців до коворкінгів і на темпи розвитку бізнесу у Львові, не виключаємо, що до кінця наступного року тут ми відкриємо тут ще інші локації, і загальна площа наших гнучких офісів у Львові може сягнути 20,000 м2”, – говорить Офер Керцнер, підприємець, інвестор і співзасновник Coworking Platforma.

Рафаель Юха, співзасновник Coworking Platforma, зазначив, що основною задачею команди при відкритті локації у Львові була співпраця з місцевими представниками бізнесу, стартапами і творчими людьми, і підтримка культури Made in Ukraine:

“Ми хочемо, щоб 100% площі цього коворкінгу зайняли місцеві компанії, які будуть створювати продукти у сфері технологій, моди, мистецтва тощо. Наша мрія – це щоб наші резиденти-львів’яни, приходячи в Coworking Platforma, щодня вигадували нові проєкти та ідеї, які будуть коштувати мільярди доларів. А ми їх у цьому будемо підтримувати. І це наше прагнення вже знайшло позитивний відгук у львів’ян – ще до офіційного відкриття нашими резидентами встигли стати більше 100 осіб!”

Нагадаємо, Coworking Platforma – це не типовий офіс, а робочий простір з власною екосистемою, ціль якого – розвиток малого і середнього бізнесу, IT-галузі, творчих команд і особистостей та представників інших сфер. Мережа коворкінгів компанії є найбільшою в Україні і однією з найбільших у Східній Європі.

Підписуйтеся на сторінки Coworking Platforma у Facebook, Instagram. Інформація про компанію та продукцію також представлена на сайті coworkingplatforma.com.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас