Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зомбі-полювання на картки Ulichnaya Eda 2020, кімната страху та відьма-віщунка: що буде на фестивалі SCARY FOOD

Зомбі-полювання на картки Ulichnaya Eda 2020, кімната страху та відьма-віщунка: що буде на фестивалі SCARY FOOD

2-3 листопада Ulichnaya eda закриває фестивальний сезон моторошно-страшнючим фестивалем SCARY FOOD. Читай далі, що робити на фінальному фестивалі цього сезону.

Перетворитися на Едварда Руки-ножиці чи Гарлі Квінн

Заїжджай на SCARY FOOD, роби найстрашніший грим у Make Up For Ever, підбирай образ у Seta Decor та фотографуйся у своєму довершеному образі в павільйоні Litera 3.1. Там чекатиме фотограф. Обіцяє робити стільки знімків, скільки твоєму Instagram заманеться.

Поїсти на Scary фуд-корті

На фуд-корті будуть твої улюблені реберця, хот-доги, мексиканські страви та паста, оселедець та чуроси, а також індійські карі, що розганяють кров, чай масала та натуральні чаї. Заряджайся та скоріше біжи випробувати на собі всі лячні активності.

Брати участь у зомбі-забігові

В суботу та неділю о 16:00 зомбі виходять на полювання. Їхня мета — дістати картку, яка що дає безкоштовний вхід на двох на всі фестивалі Ulichnaya Eda у 2020. Кожен день буде 3 переможці.

Хочеш гарну новину? Ти теж можеш приєднатися до забігу та виграти картку. Ще й безкоштовно на фестиваль зайти.

Для цього потрібно заповнити форму - https://docs.google.com/forms/d/1r658Wx1iia3jsPf8rHosFC-fgYzpbDOKfTbqHqlqT1s/viewform?edit_requested=true, прийти на фестиваль в образі зомбі (вушок чи маски недостатньо, зомбі — це синьо-біле обличчя в синцях, сліди крові на обличчі та одязі), харизматично йти (не бігти) зомбі-ходою до свого виграшу.

Наглядачі забігу стежитимуть, чи дотримуються зомбі умов «полювання». Порушники отримують червону картку та дискваліфікуються. А перші три зомбі отримають картки Ulichnaya Eda 2020.

Піти з найсміливішими в кімнату страху

Щодня о 17:00 в павільйоні Litera 3.1 відкривається портал у світ жахіть — кімната страху. Там чекатиме Самара з фільму «Дзвінок», неконтрольоване «Воно» з червоною кулькою та Декстер зі своїми кривавими сюрпризами. Якщо тобі менш як 18, заходь в кімнату з батьками.

Вчити дітей фінансовій грамотності та обирати найкращий геловінський костюм

В суботу, 2 листопада, з 11:00 до 19:00 в павільйоні Loft (це одразу зліва від входу на територію) Незалежна асоціація банків України навчатиме маленьких і дорослих гостей фінансовій грамотності й управлінню власними фінансами.

Там же відбуватиметься дитячий ярмарок Брокант, де малі самі продаватимуть старі іграшки та вчитимуться відповідальному споживанню.

Для малечі в Арт-домі облаштують теплий дитячий садок, зону сповивання та годування. Там же обиратимуть і переможця в конкурсі найкращого геловінського костюму.

Сміятися до сліз на стендапі Наталії Гаріпової та STNDP DNPR

В суботу та неділю буде ой як смішно! Приходь в лаунж-зону павільйону Litera 3.1, де з 17:00 до 18:00 за настрій відповідатимуть Гаріпова та STNDP DNPR.

Наталія прийде з програмою «Вам буде за себе соромно». Гумор обіцяє відвертий і самоіронічний.

«Я готувала цей концерт рік. Спеціально потрапляла в різні дивні ситуації. Брала участь в телевізійних проектах, у п'яному сексі, у лотереї, медитувала, худла, подорожувала, жила. Тільки для вас».

Пройти геловінський квест та забігти до чаклунки

Готовий бігти та виконувати завдання? З 12:00 до 19:00 в павільйоні Litera 3.1 «Замкнені» влаштовують геловінський квест. Долай всі перешкоди, виконуй завдання, а потім мерщій до чаклунки-провидиці дізнаватися, чи буде подорож в Таїланд взимку.

Пошопитися на Scary Market 3.1

І пофестивалити, й поїсти, ще й на зиму речі прикупити. Встигнеш все! Знаходь на маркеті в павільйоні Litera 3.1 в’язані рукавички, шапки та шарфи, тепле та зручне взуття, чоловічий та жіночий одяг, що змушує проводжати тебе поглядом. А ще косметика, прикраси, блокнотики, солодощі.

Заглянь також на локал маркет, там еко-чіпси, геловінське печиво, корисні солодощі, соуси та пиво.

Подивитися фільми та влаштувати танцювальний шабаш

На фестивалі буде 2 кінотеатри, де показуватимуть моторошні фільми та короткі рекламні ролики про Геловін. Тож вживайтеся у ролі страшних і лячних та прямуйте на танцювальний шабаш в Litera 3.1. Там з 15:00 до 22:00 гратимуть Bolotin, ARTEM NEBA & RAINY DAY, Malevich, Sheva та DMC Толстый.

ЩО: SCARY FOOD

ДЕ: Арт-завод Платформа, вул. Магнітогорська 1А

КОЛИ: 2-3 листопада з 11:00 до 22:00

СКІЛЬКИ: 150 грн онлайн - https://concert.ua/ru/event/ulichnaya-eda-scary-food-helloween, 250 грн в касі.

Вартість квитків для учнів і студентів 125 грн (за наявності учнівського та студентського квитків)

Безкоштовний вхід для іменинників 2-3 листопада, дітей до 15 років і багатодітних сімей, учасників АТО, людей з інвалідністю.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас