Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Встигніть побачити: на «Даринку» останній вікенд показу казки за мотивами «Як приручити дракона»

Встигніть побачити: на «Даринку» останній вікенд показу казки за мотивами «Як приручити дракона»

11-12 січня у маркет-моллі «Даринок» пройдуть останні покази інтерактивної казки за мотивами мультфільму «Як приручити дракона». Дітвора буде не тільки спостерігати за захоплюючою історією, а й брати в ній участь! Відвідувачів також очікує фінальний розіграш акції «Новорічні подарунки від Visa на «Даринку», майстер-клас з виготовлення екогодівниць, зона аквагриму й гліттер-тату, а також багато живої музики у виконанні кавер-бендів. Насичені вихідні, привіт!

Інтерактивна казка-гра за мотивами «Як приручити дракона» збирає маленьких фанатів усім відомої історії за активними іграми й танцями вже протягом місяця. Цього вікенду пройдуть останні покази костюмованого вистави. Головні герої не дадуть малятам нудьгувати! А проведуть з учасниками час пізнавально й весело. Встигніть відвідати! У суботу і в неділю з 15:00 до 15:30 і з 16:00 до 16:30 у зоні Wi-Fi.

Усі охочі можуть перевтілитися в улюбленого героя за допомогою аквагриму, або просто зробити святкове гліттер-тату. Майстер буде працювати в зоні Wi-Fi з 12:00 до 18:00 протягом вихідних і нанесе малюнок будь-якої складності.

У цей же час і в тому ж місці для дітвори паралельно пройде майстер-клас з виготовлення екогодівниць. Малюки будуть конструювати дійсно корисний виріб, який потім можна повісити біля будинку і милуватися птахами, годуючи їх. Прививати турботу до навколишнього середовища легко!

Дітям – корисні активності, а батькам – призи. «Даринок» спільно з Visa у неділю проведе фінальний розіграш акції «Новорічні подарунки». Учасники зможуть отримати: iPhone 11 Pro, телевізор 43 дюйма, мультиварку, електричний гриль-барбекю, колонку для телефону (акустична система), праску або набір посуду.

Потрібно лише зробити покупку на будь-яку суму в магазинах маркет-моллу до 12 січня, оплатити її за допомогою карти Visa і зареєструвати чеки на промостійці. Деталі: http://darynok.ua/ru/news/novorichni-podarunky-vid-visa-na-darynku/ .

Детально ознайомитися з усіма розвагами, розкладом та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас