Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Магазини дитячих товарів та одягу «Епік» мережі «Епіцентр» змінюють формат

Магазини дитячих товарів та одягу «Епік» мережі «Епіцентр» змінюють формат

Національна мережа торговельних центрів «Епіцентр» презентувала у Львові новий, яскравий формат магазинів дитячих товарів та одягу «Епік». Повністю змінилося кольорове та візуальне оформлення магазинів, з’явилася зручна навігація та нові розважальні зони для дітей.

«Ми змінюємося згідно зі світовими тенденціями — це відкритий торговельний простір, легкість в оформленні, безліч брендів та інноваційні розваги для дітей. «Епік» — це є яскрава територія дитинства», — розповідає про новий формат керівник направлення «Дитячі товари» мережі «Епіцентр» Олена Соловйова.

Усі оновлені магазини «Епік» оформлені в одному з трьох стилей — Графіті, Космос або Джунглі, з яскравими блакитними, зеленими, та рожевими акцентами.

Згідно зі світовими трендами, збільшено зону літератури та творчості, зону товарів для розвитку та інтерактивних іграшок.

Крім того, в оновлених магазинах «Епік» облаштують одразу кілька розважальних зон для дітей — відкритий батут, зона Lego та аерохокей. Справжньою окрасою магазину стане інтерактивна підлога з яскравою проєкцією, яка реагує на рухи дітей. У вихідні дні з дітьми проводяться майстер-класи та активності різної тематики.

Асортимент магазинів «Епік» один із найбільших на ринку України — понад 70 тис. позицій, який поєднує іграшки, меблі, товари для активного відпочинку, дитячий одяг та все для малюків. Активна команда професіоналів завжди допоможе у виборі найкращого подарунка для малюка.

До кінця року «Епіцентр» відкриє щонайменше 10 оновлених магазинів «Епік».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас