Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новинки Lenovo зроблять навчання вдома захоплюючим, а розваги — веселішими

Новинки Lenovo зроблять навчання вдома захоплюючим, а розваги — веселішими

Компанія Lenovo презентувала нові пристрої для всієї родини і "розумного" будинку: планшет Lenovo Tab P11 Pro преміум-класу на базі Android™, планшет Lenovo Tab M10 HD 2-го покоління з підтримкою нового режиму Google Kids Space та універсальний смарт-годинник Lenovo Smart Clock Essential.

Lenovo Tab P11 Pro — найпотужніший Android-планшет для повсякденного користування

Новий преміальний Lenovo Tab P11 Pro — Android-планшет для повсякденного користування від Lenovo. Завдяки 11,5-дюймовому OLED-дисплею з роздільною здатністю 2K (2560x1600 пікселів), підтримкою технологій HDR10 і Dolby Vision™ користувачі зможуть насолоджуватися фото- та відеоконтентом на легкому й продуктивному пристрої будь-де. Фільми, відео, музика відтворюються з високою точністю; чотири 2,5-смугові динаміки JBL®, оптимізовані технологією Dolby Atmos® і поліпшені інтелектуальними алгоритмами, забезпечують об'ємний звук, спрямований на користувача. Ультратонкий корпус, виготовлений із алюмінієвого сплаву, має унікальну двокольорову обробку, тонкі лицьові панелі 6,9 мм і максимальну товщину 7,7 мм.

Lenovo Tab P11 Pro підходить для роботи вдома, у кафе та інших місцях, які можуть надихнути користувача. Додаткова клавіатура й стилус, зручні "гарячі" клавіші для основних дій і застосунки Microsoft Office допоможуть миттєво підвищити ефективність. Планшет оснащений енергоефективною мобільною платформою Qualcomm® Snapdragon™ 730G Mobile Platform, що дозволяє йому працювати до 15 годин на повному заряді(1). Lenovo Tab P11 Pro пропонує “розумні” функції авторизації без дотику(2) завдяки технології розпізнавання обличчя, а також розмиття фону під час відеодзвінків. Це не лише допоможе підвищити конфіденційність користувача, але й ідеально підійде для роботи з дому.

Розваги та освіта для всієї родини з Lenovo Tab M10 HD 2-го покоління з режимом Kids Space від Google

Кожен член сім'ї знайде заняття до душі з новим планшетом Lenovo Tab M10 HD 2-го покоління. Пристрій підтримує Kids Space від Google — новий дитячий режим, який вперше доступний на планшетах Lenovo(3), він оптимізований для пошуку та споживання контенту. Lenovo Tab M10 HD 2-го покоління — це мультимедійний хаб із 10,1-дюймовим TDDI WVA-дисплеєм із роздільною здатністю HD (1280x720 пікселів), двома динаміками з підтримкою технології Dolby Atmos, продуктивним восьмиядерним процесором із частотою до 2,3 ГГц і технологією TÜV Rheinland® для захисту очей від випромінювання синього світла(4).

Режим Kids Space від Google на Lenovo Tab M10 HD 2-го покоління рекомендує застосунки, книги і відео(5) для навчання, творчості та розвитку дитини, ґрунтуючись на її інтересах (рекомендується для дітей до 9 років). Функція батьківського контролю Family Link від Google допоможе управляти пристроєм і надати корисний досвід користування малюку. Вкладки "Грай" (Play) і "Читай" (Read) надають безкоштовний доступ до схвалених вчителями застосунків і популярних дитячих книг, а на вкладках "Дивись" (Watch) і "Створюй" (Make) можна знайти креативні й кумедні відео YouTube Kids™.

Lenovo Smart Clock Essential — “розумний” годинник для красивого інтер’єру

Lenovo знову розширює портфоліо рішень для смарт-будинку. Компанія представила "розумний" цифровий годинник Lenovo Smart Clock Essential, який буде гармонійно виглядати в будь-якій кімнаті або інтер'єрі. Lenovo Smart Clock Essential, розроблений на базі смарт-годинника Lenovo, забезпечує таку ж зручність і голосову підтримку Google Assistant в "розумному" будинку.

Перевіряєте час, щоб встигнути на конфікол із колегами або вечірню прогулянку з дітьми? Можна запитати: «Окей, Google, котра година?» або просто подивитися на LED-дисплей годинника. Інформація на ньому відображається в режимі реального часу, легко читається практично під будь-яким кутом, а спеціальний датчик зовнішньої освітленості регулює яскравість. Щоб завести будильник можна скористатися голосовим управлінням або спеціальною кнопкою. Крім того, у годинник вбудований світильник — незамінний помічник, якщо потрібно щось знайти в темряві. Завдяки USB-порту, пристрій можна легко заряджати всю ніч. Управляти "розумним" будинком стане легше завдяки сумісності Lenovo Smart Clock Essential з понад 40 000 пристроїв від більш ніж 5 000 брендів(6). Не можете прокинутися без улюбленої музики? Управляти плейлистом легко за допомогою голосу з будь-якої точки кімнати(7). Достатньо сказати "Oкей, Google, увімкни ранковий плейлист", і музика почне відтворюватися на динаміках потужністю 3 Вт. Також планшет можна під’єднати до інших сумісних смарт-колонок(6) .

Крім того, Lenovo оголосила про запуск нового Lenovo Smart Tab M10 HD 2-го покоління з підтримкою Google Assistant і нового Lenovo Smart Tab M10 HD 2-го покоління з вбудованим голосовим помічником Alexa.

1 – Час автономної роботи батареї перевірено за допомогою внутрішнього тестування Lenovo. Всі заяви про час роботи є приблизними. Фактичні результати можуть відрізнятися і залежать від багатьох факторів, включаючи конфігурацію і сценарії використання продукту, встановлене програмне забезпечення, зовнішні умови, підключення до бездротових мереж, налаштування управління живленням, яскравість екрану і т.д. Максимальна місткість батареї природним чином зменшується з часом і експлуатацією.

2 – Функція Zero-touch доступна для всіх режимів, окрім ручного. У ручному режимі пристрій "прокидається", якщо піднести його до обличчя.

3 – Режим Kids Space вимагає наявності дитячого облікового запису Google. Для батьківського контролю потрібна програма Family Link на пристрої на базі Android, Chromebook або iOS.

4 – Сертифікаційний знак TÜV Rheinland означає, що продукт був перевірений відповідно до строгих вимог безпеки та акредитований третьою стороною, що підтверджено регулярними перевірками на виробництві.

5 – Книги та відеоконтент доступні не в усіх регіонах. Відеоконтент залежить від наявності програми YouTube Kids. Для зберігання книг потрібна програма "Play Книги". Доступність додатків, книг і відеоконтенту може змінитися без попереднього повідомлення. Google Assistant недоступний в Google Kids Space.

6 – Сумісні пристрої розумного будинку продаються окремо.

7 – Технологію розпізнавання голосу у віддаленій зоні в Lenovo Smart Clock Essential рекомендується використовувати на відстані до 2,4 м.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас