Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Увага!!! Розігруємо квитки на відкритий чемпіонат України з верхової стрільби з лука!

Увага!!! Розігруємо квитки на відкритий чемпіонат України з верхової стрільби з лука!

24 і 25 жовтня «Парк Київська Русь» запрошує всіх на грандіозну подію осені – відкритий чемпіонат України з верхової стрільби з лука «Скіфи». У змаганнях візьмуть участь найкращі кінні лучники України, призери міжнародних чемпіонатів.

Досвідчені спортсмени-віртуози в яскравих історичних костюмах змагатимуться у влучності стрільби з традиційного (історичного) лука верхи на конях на повному скаку. Це неймовірно складне завдання для учасників змагань, і в той же час, азартне та захоплююче видовище для глядачів!

Спортсмени та актори-каскадери виступатимуть у тандемі з унікальними кіньми рідкісних древніх порід, зібраними з усього світу в Княжій стайні. Деяких з цих коней в Україні більше ніде не побачити, адже вони були привезені в нашу країну в єдиному екземплярі. Коней можна буде погладити, сфотографуватися з ними, покататися верхи або в екіпажі.

У перервах між змаганнями на гостей чекає яскрава розважальна програма на історичну тематику з кінними виступами і давньослов’янськими розвагами.

Гості Князівства будуть не просто глядачами на фестивалі, а зможуть стати активними учасниками дійства і приєднатися до веселих і цікавих ігор, конкурсів, запальних хороводів і танцювальних флеш-мобів.

Деталі на сайті www.parkkyivrus.com

Виграйте пару квитків на видовищні змагання з верхової стрільби з лука «Скіфи»!

«Парк Київська Русь» розігрує три пари квитків на грандіозну та видовищну подію – відкритий чемпіонат України з верхової стрільби з лука «Скіфи»! Щоби взяти участь у розіграші, вам необхідно виконати 2 прості кроки:

1. Вподобати сторінку «Парку Київська Русь» у фейсбук: https://www.facebook.com/parkkyivrus/

2. Залишити коментар під анонсом розіграшу у нашій групі у фейсбук - https://www.facebook.com/groups/789509237859463/, відмітивши в ньому людину, з якою хотіли би відвідати захід. Кількість коментарів не обмежується.

У розіграші беруть участь коментарі, опубліковані до 21 жовтня включно. Розіграш відбудеться в четвер, 22 жовтня, за допомогою сервісу random.org. Результати будуть опубліковані в той самий день.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас