Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Перший в Україні сімейний табір гуманної педагогіки

Перший в Україні сімейний табір гуманної педагогіки

21 ГРУДНЯ 2020 року в Києві відбудеться закрита презентація Першого в Україні сімейного табору гуманної педагогіки. Про ідею створення сімейного табору, унікальну програму у 2021 році, основних тренерів та експертів, розкажуть Світлана та Микола Залужні, автори та засновники табору в Україні.

Пані Світлана є співавтором приватної школи нового формату DEC Life School, Амбасадором Емпатії в Україні та Ученицею професора Шалви Амонашвілі, автора Гуманної педагогіки. Саме приклад сім’ї Амонашвілі, яка щороку проводить сімейний табір в Кахетії (Грузія), надихнув Світлану перенести даний досвід до України та подарувати українським батькам можливість усвідомленого розвитку своїх дітей та родин.

Пані Світлана Залужна ставить високу мету – плекати і зміцнювати здорові та гармонійні стосунки в сім‘ї, які становлять основу сильної нації. Це можливо реалізувати через принципи гуманної педагогіки, передові практики усвідомленого батьківства та через активну спільноту сімей-однодумців. Останнім часом авторська методика Амонашвілі стає все популярнішою у світі, ставлячи в центр уваги дитину, родину та загальнолюдські цінності – любов, доброту, співчуття, великодушність чесність, щедрість.

Ця педагогіка визнана міністерствами освіти України, Росії, Казахстану, Грузії. Учні та послідовники методу є в багатьох європейських країнах – Німеччині, Франції, Данії, Білорусії, Литві, Естонії, Латвії. Відкриття українського табору відбувається за безпосередньої підтримки сім’ї Амонашвілі – Шалви Олександровича та Паати Шалвовича.

У 2021 році табір відбудеться у липні, у дві зміни, кожна по тижню в одному з мальовничих та затишних місць українських Карпат. Презентація відбудеться 21 грудня о 18:00 за адресою: Київ, вул. Володимирська, 49А, INVERIA Event Space, North Room. У програмі заходу – виступ Світлани Залужної, презентація табору, в тому числі відео від Шалви та Паати Амонашвілі, вільне спілкування, смаколики.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас