Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Волонтери оздобили стіни двох дитячих будинків у Києві

Волонтери оздобили стіни двох дитячих будинків у Києві

Працівники компанії ELEKS спільно з громадською ініціативою Paint Their Life в особливий спосіб підтримали дитячі соціально-медичні установи міста Києва. У Київському міському будинку дитини "Берізка" спільно розписали стіни двох приміщень та подарували дітям свободу творчості, а разом з вихованками Дарницького дитячого будинку-інтернату створили чудовий розпис, який буде радувати більше 150 мешканок закладу.

Ініціаторкою такої допомоги, яка була реалізована у межах ініціативи “30 добрих справ до 30-річчя ELEKS”, стала Таміла Волочій, Project Coordinator у ELEKS.

“Зазвичай до вихованців дитячих будинків приїздять із подарунками. Мені хотілося зробити інший проєкт, який зосереджений на спільній справі та спілкуванні, бо їм цього дуже бракує. Також такий формат дає можливість навчитися чомусь новому. Розфарбування стін – це про комунікацію і взаємодію, а ще це можливість надихнути дітей вірити в себе і йти за своїми мріями через мистецтво.

Більш того, коли я працювала у соціальній сфері, ми частенько обговорювали, що в Україні соціальна сфера, бізнес та уряд майже не співпрацюють між собою. Тож втілення такої ідеї, для мене особисто, було ще гарною можливістю об'єднати ELEKS зі сторони бізнесу та громадську ініціативу Paint Their Life із соціальної сфери навколо спільного проєкту і разом втілити його”,
- розповіла Таміла Волочій.

Як зазначили представники Дарницького дитячого будинку-інтернату: “Такий проєкт допомагає залучити дітей та молодь до створення прекрасного у своїй домівці, вчить бути впевненими у своїх силах та можливостях. А спілкування з працівниками компанії, так як це прогресивна молодь, сприяє кращій соціалізації та вмінню комунікувати. Наші дівчата отримали масу задоволення від спроби побути художницями та поспілкуватися зі справжньою дружньою командою. Ми дякуємо всім, хто долучився до цієї нелегкої праці, і чекаємо на нову зустріч!”

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас