Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дерев´яний посуд з Івано-Франківська, кава з Краматорська та київські брауні: українців закликають підтримати ветеранський бізнес до Дня захисників і захисниць України

Дерев´яний посуд з Івано-Франківська, кава з Краматорська та київські брауні: українців закликають підтримати ветеранський бізнес до Дня захисників і захисниць України

До Дня захисників і захисниць України, що відзначається 14 жовтня, створили соціальний проєкт підтримання ветеранського бізнесу. На сайті найбільшого в країні онлайн-ритейлера ROZETKA з'явився окремий розділ, де зібрано понад 30 малих бізнесів, створених ветеранами АТО, волонтерами, парамедиками й переселенцями. Почати свій бізнес для них — це шанс соціалізуватися, повернутися до мирного життя й відчувати себе потрібними суспільству.

«14 жовтня — привід ще раз нагадати кожному українцю, що ми можемо робити улюблену справу завдяки захисникам і захисницям, які боронять кордони. Важливо підтримувати їх, а також тих, хто вже повернувся з фронту до мирного життя, — коментує Владислав Чечоткін, співзасновник і СЕО ROZETKA. — Ветерани не чекають сліз і співчуття, вони хочуть бути реалізованими. Зараз в Україні майже 400 тисяч ветеранів і тільки 300 ветеранських бізнесів. Нам хочеться, щоб їх ставало більше, щоб ветерани бачили можливості й відчували: їх помічають, у них вірять».

На сайті зібрані ветеранські бізнеси у категоріях «Заклади», «Їжа та напої», «Одяг і спорядження», «Послуги», «Подарунки і декор», «Видавництва». Вони різні: від львівської пекарні до екоферми в Донецькій області, від розроблення вебсайтів до прикрас ручної роботи на основі квітів.

Як підтримати:

1. Зайдіть на сайт проєкту «Підтримайте ветеранські бізнеси»

2. Придбайте товари чи послуги бізнесу на сторінках його соцмереж чи на сайті.

3. Розкажіть друзям про улюблені ветеранські бізнеси у Фейсбуці чи Інстаграмі, щоб підтримати якомога більше захисників і захисниць України.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас