Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Два тижні з Respublika Park: які нові орендатори відчинилися, пів мільйона відвідувачів та галактичні знижки до Чорної п’ятниці

Два тижні з Respublika Park: які нові орендатори відчинилися, пів мільйона відвідувачів та галактичні знижки до Чорної п’ятниці

Новий ТРЦ — Respublika Park — лише за перші три дні відвідали 240 000 людей. Але всесвіт шопінгу та розваг й далі дивуватиме відвідувачів. Зі свіжих новин — відкриття нових флагманів та космічні знижки до Чорної п’ятниці.

Вже першого дня, 12 листопада, один із найбільших в Україні та Європі торгово-розважальних центрів Respublika Park прийняв 64 000 людей, за три дні показник відвідуваності вже сягнув 240 000. Але цікавість українців до нового молу не спадає, і за підсумками першої десятиденки ця цифра зросла до 550 тисяч осіб.

«Ні, це не метро в годину пік, це ТРЦ Respublika Park: лише за десять днів нас відвідало пів мільйона людей! Нам є чим пишатися, ми виконали нереальну роботу і вже зараз можемо оцінити її результати. Дякую всім, хто підтримував, і всім, хто робив свою роботу. А відвідувачам — за довіру» — поділилася враженнями генеральна директорка ТРЦ Юлія Щаслива.

До кінця листопада планується відкриття 72% майданчиків (ТРЦ відчинив двері з наповнюваністю 61%). Упродовж перших двох тижнів, крім вже відкритих, розпочали роботу нові орендатори. Це бренди Cropp, Sinsay, Colins, Walker, Stem, Sandalini, Pandora, TOUS, Under Armour, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Gant, Lacoste, Arber, Zifferblat, Chin Chin, Марафон, Eva Beauty та інші.

Respublika Park долучилася до акцій та знижок з нагоди Чорної п’ятниці. «Упродовж трьох днів, 26-28 листопада, бренди пропонують тотальне зниження цін — до -70%. Крім того, знижки діятимуть на розваги для всієї родини. До того ж, лише 26 листопада ТРЦ подовжить свою роботу на годину й працюватиме з 10:00 до 23:00. В інші дні за звичним графіком — з 10:00 до 22:00», — повідомив операційний директор Respublika Park Анатолій Шахновський.

Спеціальні акційні пропозиції поширюються також на деякі атракціони у інноваційному парку розваг Neopolis та -20% на замовлення в anti adult cafe “80lvl”.

Адміністрація Respublika Park заявила, що готова до зростання відвідуваності в період знижок, і в цей час посилить заходи дотримання карантинних обмежень з урахуванням «червоної зони» в Києві. Нагадаємо, для входу до торгово-розважального центру необхідно мати дійсний (зроблений не більше ніж за 72 години до надання) ПЛР-сертифікат або ж «зелений» сертифікат про вакцинацію. Крім того, на всій території ТРЦ розміщені антисептики та діє масковий режим.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас