Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Міжнародна інвестиційна компанія допомогла київській та ще двом обласним лікарням з обладнанням

Міжнародна інвестиційна компанія допомогла київській та ще двом обласним лікарням з обладнанням

У партнерстві з українським благодійним фондом “Твоя Опора” компанія “Freedom Finance Europe Ltd” закупила медичне обладнання на суму 9,5 мільйонів гривень.

Світ не залишається осторонь війни в Україні — свою підтримку та допомогу нам надає майже вся міжнародна спільнота, благодійні фонди та приватні компанії. Онлайн-брокер “Freedom Finance Europe”, що відкриває клієнтам доступ до фондових ринків США, Європи та Азії, пожертвував 9,5 мільйонів гривень на допомогу українським дитячим лікарням.

Завдяки співпраці з благодійним фондом “Твоя Опора” буквально за тиждень на цю суму вдалося купити обладнання екстреного класу. Воно вже працює та рятує життя у медзакладах трьох областей. Це — Дніпропетровщина, Миколаївщина та Київщина.

«Це дуже важливе обладнання, яке допоможе врятувати багато життів наших маленьких українців, — пояснює засновниця благодійного фонду “Твоя опора” Валерія Татарчук. — Ми не перестаємо дякувати нашим міжнародним партнерам за їхню небайдужість у такий важкий для нас час».

«Ми розуміємо, що діти 一 це наше майбутнє. Й особливо щемно, коли бачиш, що наймолодші безвинні українці страждають від російської агресії. Щиро віримо, що нова медична техніка допоможе врятувати не одне маленьке життя. А ще дуже чекаємо дня, коли з кожного куточка нашої України будемо чути радісні вигуки дорослих і діток про нашу з вами перемогу!”, 一 додає Марина Бартошек, генеральний директор Фрідом Фінанс Україна.

Зокрема у лікарню на Київщині закупили чотири комплекти приліжкових моніторів пацієнта PVM-2703, один приліжковий монітор пацієнта PVM-2703 з капнографом. Це обладнання дозволяє моніторувати основні параметри стану пацієнта: артеріальний тиск, сатурацію крові, частоту дихання, частоту пульсу, температуру тощо. Ці монітори важливі для пацієнтів, які знаходяться у важкому стані і потребують ретельного контролю. Також придбали два комплекти мобільних світильників, які допомагають медичному персоналу проводити медичні заходи для лікування та хірургічного втручання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас