Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У ТРЦ Lavina Mall пройде Charity Family Day на користь дітей, що постраждали від війни

У ТРЦ Lavina Mall пройде Charity Family Day на користь дітей, що постраждали від війни

Збережіть дату! 18 травня, з нагоди 10-річчя БФ «Твоя опора» у ТРЦ Lavina Mall відбудеться благодійний івент фонду — Charity Family Day. Цей день стане не лише чудовою можливістю для сімейного дозвілля, але й збором коштів на допомогу дітям, які постраждали від війни.

На відвідувачів чекає насичена цікава програма:

Public talk з публічними персонами, під час якого телеведуча та коуч Надія Матвєєва проведе відверту розмову на тему «Емоційний інтелект дитини. Що потрібно знати батькам?» з адвокаткою, партнеркj. юридичної фірми, блогеркою, громадською діячкою, багатодітною мамою і усиновлювачкою Інною Мірошніченко та психологинею Сімейного центру ментального благополуччя «Твоя опора» Мариною Гончар.

Ви також зможете трішки розім’ятися під час запальної руханки від відомої фітнес-експертки Ксенії Літвінової.

Для дітей поруч зі сценою проходитимуть майстер-класи з розмальовки, аплікації, орігамі, плетіння браслетів з намистин та стрічок, створення різних фігур з надувних кульок. Дітей розважатиме ростова лялька Sonic, а також біля сцени працюватиме художник з аквагриму та фотозона.

На завершення програми із улюбленими всіма піснями виступить хедлайнер заходу — українська співачка, авторка пісень та інфлюенсерка DIANA GLOSTER.

Вестиме захід громадська діячка та телеведуча каналу «Прямий» Катерина Трушик.

Під час Charity Family Day буде проведена благодійна лотерея, де переможці отримають цінні призи від партнерів заходу. Головний виграш – смарт-телевізор з рамкою-конструктором та захищеним екраном KIVI KidsTV, котрий надала компанія KIVI. Лотерейні квитки можна отримати на місці за донат 50 грн.

Ви також зможете придбати на передпродажі благодійні дропи від українських брендів Ganka for Home, Glass Art Stories та «Ні грама драми», створені у колаборації із фондом «Твоя опора».

Всі зібрані під час заходу кошти будуть передані на підтримку діяльності Сімейного Центру ментального благополуччя «Твоя опора», що надає психосоціальну допомогу дітям, які зазнали негативного впливу війни.

«Повномасштабна війна, що триває третій рік, завдає нищівної шкоди психічному здоров'ю українців. Діти — найбільш вразлива категорія, яка переживає жахи війни. Це і обстріли, і окупація, і евакуація, і інший негативний вплив. Серед зовсім недитячих проблем з’явилися ПТСР, тривожність, депресія, відчуженість, складність у встановленні соціальних зв’язків. І це лише деякі з проблем, з якими стикаються маленькі українці. Саме з метою уникнути цих наслідків, зараз і в майбутньому, наш фонд створив та нещодавно запустив в роботу Сімейний Центр ментального благополуччя «Твоя опора». Наша мультидисциплінарна команда фахівців має єдину мету — підтримати та зберегти ментальне благополуччя дітей та дорослих. Тому ми спрямовуємо фокус на забезпечення комплексної та збалансованої допомоги», — зазначила Валерія Татарчук, засновниця та генеральна директорка БФ «Твоя опора».

Організацію свята, технічний і побутовий райдер забезпечує Генеральний партнер Charity Family Day – ТРЦ Lavina Mall.

Медіапартнер заходу – Мультимедійне медіа про столицю «ТиКиїв»

Приходьте всією сім'єю – початок о 15:00!

Разом ми можемо допомогти дітям подолати наслідки війни та жити щасливим життям!

Зазначимо, проведене дослідження* ментального здоров’я дітей в Україні показало, що 44% мають ознаки ПТСР. Відповіді дітей зі Сходу та Півдня, де є найбільший вплив війни, не відрізняються від відповідей дітей з інших регіонів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас