Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Львівські дошкільнята отримали новий дитячій майданчик

Львівські дошкільнята отримали новий дитячій майданчик

Сьогодні, 26 квітня, діти львівського дошкільного закладу № 171, що на вул. Мазепи, 5а, отримали новий сучасний ігровий майданчик. Майданчик встановлено в контексті співпраці міста з комерційними структурами. Встановлення цього майданчика відбулося за фінансової підтримки західного регіонального управління «Дельта Банку».

Про це повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міськради.

«Соціальна відповідальність бізнесу є вкрай важлива. І серйозні компанії повинні правильно поєднувати соціальну відповідальність і вміння заробляти гроші. Такі речі є конче потрібні», — каже начальник управління молоді, сім’ї і спорту Юрій Наконечний.

Водночас як зауважила начальник Західної дирекції регіональної мережі «Дельта Банку» Анна Федоренко, цього року їхня установа має намір провести цілий ряд соціальних ініціатив, адже «є розуміння, що окрім роботи ми мусимо дбати і про місто, в якому мешкаємо».

Нагадаємо, останнім часом у місті склалася добра співпраця між владою та бізнесом. Зокрема діє безстрокова благодійна акція «Добрі справи», в контексті якої вже 150 львівських багатодітних сімей й отримали те, чого найбільше потребували.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас