Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У Львові «Ангелятко» організовує Містечко з майстер-класами для дітей. Програма

У Львові «Ангелятко» організовує Містечко з майстер-класами для дітей. Програма

З 29 квітня по 1 травня у Львівському палаці мистецтв діятиме Містечко майстрів Країни ангелят, яке організовує редакція всеукраїнських дитячих журналів «Ангелятко» та «Ангеляткова наука» у межах «Форуму видавців – дітям».

Програма роботи Містечка майстрів Країни ангелят:

29 квітня

11.00—12.30: Майстер клас з боді-арту для дітей від Наталі Фляк (художник, керівник художньої студії "Бджілка").

12.00—14.00: Майстер-клас Любові Пліхтяк з батіку (розпис по тканині).

30 квітня

12:00—13:00 Гаївки для дітей за участі дитячого творчого колективу "Діти майбутнього" (художній керівник Наталя Парфенюк).

13.00—14.00 Зустріч читачів з авторкою дитячих пісень Ольгою Пенюк-Водоніс (композитор, поет, викладачка дитячої школи мистецтв).

13.30—15.30 Майстер-клас з писанкарства Ірини Вах.

1 травня

11.00—12.30 Авторські читання дитячих віршів (поет Роман Скиба).

12.30—14.30

Інтерактивні дитячі вистави для дітей (казкар Сашко Лірник).

Довідка

«Ангелятко» — Всеукраїнський розвивально-пізнавальний журнал для дошкільнят «Ангелятко» виходить щомісяця з вересня 2006 року. «Ангелятко» — це добрі, веселі та цікаві казки, вірші, загадки, пісеньки. Журнал має на меті прищепити дитині любов до книжки, до читання загалом. Пізнавальні оповідки та інтелектуальні завдання в кожному номері дають знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість. А іграшки-саморобки підштовхнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу періодичних видань для дітей і юнацтва (Держкомтелерадіо) наприкінці 2008 р. журнал «Ангелятко» було визнано найкращим періодичним виданням для дітей в Україні.

За матеріалами zaxid.net

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас