Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«ПАРК КИЇВСЬКА РУСЬ» презентує: Новорічна дитяча вистава-мюзикл «Фея лісу та чарівний меч»

«ПАРК КИЇВСЬКА РУСЬ» презентує: Новорічна дитяча вистава-мюзикл «Фея лісу та чарівний меч»

24-30 грудня та 2-6 січня

Місце проведення вистави: кінотеатр «Кінопанорама» (Київ, вул. Шота Руставелі, 19, Ст. м. «Палац спорту», «Пл. Л. Толстого»).

Весела лірична казка-фентезі перенесе дітей та їх батьків у чарівливий світ фей, воїнів та справжніх принцес!

Вистава-мюзикл перетворить Новорічне свято на чарівне дійство: фантастичні герої та відважні воїни на ваших очах вирушать в небезпечну подорож по дрімучому лісу. У запеклій боротьбі за Чарівний Меч герої виконають карколомні трюки та створять справжню магію.

«Десь у глибині дрімучого казкового лісу, в темній печері чарівна фея заховала всемогутній Чарівний Меч. Добути його може тільки найбільш благородний, чесний і сміливий принц на світі! Але вхід до печери зачарований і захищає його суворий Залізний Воїн. Та й, крім того, заволодіти чарівним мечем дуже хоче підступний правитель країни - Король Всевлад Перший. Добре, що юна принцеса Миловида не поділяє погляди свого батька і разом зі своїм другом, містичним звірятком Вубі намагається допомогти сміливому юнакові».

Незабутня святкова атмосфера від «Парку Київська Русь», захопливий світ фентезі, акробатичні трюки і битви на мечах у виконанні кращих каскадерів Україна, барвисті костюми і мелодійні пісні - ось складові успіху цієї чарівної казки. А ще, звичайно, багато гумору, новорічного запалу та спеціальні гості - Дід Мороз і Снігуронька!

Тривалість вистави - 60хв.

А перед виставою юних глядачів чекає весела конкурсно-ігрова програма, яку проведуть Дід Мороз і Снігуронька − новорічні загадки і рухливі естафети, а також хороводи біля новорічної ялинки.

Тривалість ігрової програми у фойє - 30 хв.

РЕЖИСЕР-ПОСТАНОВНИК – Влада Кохановська.
Вистава розпочинається о 11.00 та о 13.00


Квитки на виставу можна придбати в театральних касах: Карабас, Квитки.ua, Show-ticket та Bilethouse.

http://www.parkkyivrus.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас