Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На Волині відкриють віртуальний університет

На Волині відкриють  віртуальний університет

Представники польських учбових закладів на зустрічі з керівництвом Волинського національного університету імені Лесі Українки (ВНУ) запропонували створити польсько-український віртуальний університет, повідомляє HiTech Expert з посиланням на прес-центр ВНУ.

У повідомленні мовиться, що основна мета проекту - підготовка фахівців різних сфер з таким рівнем знань, який відповідав би вимогам ЄС і потребам українського ринку праці.

Зокрема проект передбачає можливість навчання в Україні протягом навчального року і літній семестр в Польщі, дистанційне навчання в Україні і учбові візити до Польщі (протягом навчального року або влітку), дистанційне навчання і навчання в Україні. Кожна з цих форм даватиме студентові можливість отримати польський і український дипломи і передбачає як стаціонарне, так і заочне навчання.

Також можливе створення програм з отримання американського диплома, оскільки польські вузи співпрацюють з американськими. У такому разі програму навчання розширять до американських вимог.

Окрім цього представники західних учбових закладів хочуть в майбутньому розширити проект і перетворити його на Польсько-український віртуальний університет.


(За матеріалами proua.com )

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас