Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

У Дніпропетровську відкриють обласний перинатальний центр

У Дніпропетровську на базі обласної дитячої клінічної лікарні влітку відкриють перинатальний центр III рівня. Центр відкриють в рамках реалізації національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства», який впроваджується за ініціативи Президента України Віктора Януковича.

Виставки «ІМУНІТЕТ» і «Я БУДУ МАМОЮ!» 16 – 18 травня 2012 року


16-18 травня 2012 року в Києві відбудуться наступні заходи:

ІМУНІТЕТ. ІІ Виставка-форум інноваційних методів оздоровлення
Я БУДУ МАМОЮ! ІІ Виставковий фестиваль для майбутніх батьків

Місце проведення: виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»
Адреса: Київ, вул. Салютна, 2-Б (метро «Нивки»)
Організатор: компанія «ТЕХЕКСПО»

Через мороз закриють київські школи

Із завтрашнього дня всі київські школи закривають у зв´язку зі значним похолоданням, повідомили у столичній міськадміністрації. В Українському гідрометцентрі прогнозують, що завтра вночі температура повітря опуститься до 28 градусів морозу, а на вихідних очікується похолодання до 30 градусів. Вдень триматимуться 20-градусні морози.

Янукович сказав, як захистити людей від холодів

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості координації зусиль усіх відповідальних міністерств, інших органів влади та аварійно-рятувальних служб, яка має спрямовуватися на захист людей від холодів. Про це він сказав під час робочої зустрічі з міністром надзвичайних ситуацій Віктором Балогою.

В Україні зростає захворюваність на грип та ГРВІ

За попередній тиждень рівень захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції (ГРВІ) збільшився, але епідемічний поріг не перевищено у жодному з регіонів України, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров´я.

Шість тижнів мерзнемо, - бабак Тімка

Сьогодні, в День бабака, коли в усьому світі звірятка стають провісниками погоди, в Україні розбудили бабака Тімку II. Він мешкає в сел. Гайдари Харківської області. Звірятко-синоптик передбачив, що ще мінімум 6 тижнів стоятимуть морози.

Державний проект з охорони материнства і дитинства стартував у Кіровограді

В Україні дитяча та материнська смертність — майже втричі вища, ніж у Євросоюзі. На саміті ООН в 2010 році Янукович пообіцяв: Україна зменшить смертність. Виконувати цю обіцянку країна почала з Кіровограда.

Українські вчителі запрошуються на курс дистанційної освіти "Безпечні інформаційні технології"

Сучасні інформаційні технології роблять наше життя більш легким та цікавим. Без комп´ютеру та всесвітньої мережі сучасне життя неможливе. На жаль, разом з перевагами цивілізації ці технічні засоби несуть в собі певну загрозу. Особливо це стосується дітей.

З понеділка в українських дітей - канікули

Міністерство освіти та науки України видало наказ про введення з понеділка, 30 січня, канікул для середніх навчальних закладів у зв`язку з очікуваним різким зниженням температури в Україні.

Лікарі розповіли, як пережити мороз

Щоб легко пережити сильні морози, потрібно віддавати перевагу білковим стравам, не нервувати і відмовитися від алкоголю. Своїми рекомендаціями про те, як убезпечити себе від низьких температур, поділилися українські медики.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас