Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

VII Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів»

VII Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів»
VІІІ Київський відкритий дитячий фестиваль «Світ талантів»

20 лютого 2010 року в Національному академічному драматичному театрі ім.Івана Франко з успіхом пройшов VІІІ Київський відкритий дитячий фестиваль та Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів». Мета Фестивалю — розкрити дитячі таланти, показати їх широкому загалу, створити атмосферу святкового змагання. Загальна кількість учасників складала майже 500 чоловік, усі учасники Фестивалю отримали можливість продемонструвати свої акторські, вокальні та танцювальні таланти, отримати професійну оцінку поважного журі.

Уривок з інтерв´ю. Як зірка Потап виховує дітей

У мережі знайшлось свіже інтерв´ю Потапа, відомої сучасної зірки украйнської естради.

Кабмін затвердив порядок виготовлення і видачі посвідчень батьків і дитини з багатодітної сім´ї

Кабмін України затвердив порядок виготовлення і видачі посвідчень батьків і дитини з багатодітної сім´ї. Про це говориться в постанові Кабміну України № 209 від 2 березня 2010

Семиноженко вже пообіцяв кримчанам, що їх діти будуть складати іспити російською мовою

Новопризначений віце-прем´єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко пообіцяв, що учні шкіл Криму зможуть складати іспити російською мовою.

Надсилайте гарні електронні листівки: безкоштовно і легко!

З радістю повідомляємо, що знедавна ми запустили новий сервіс: можливість відправляти вітальні листівки прямо з сайту МамаТато!

Льготи для прийомних сімей

Верховна Рада прийняла закон, що дозволяє батькам, які взяли прийомну дитину, користуватися тими ж благами, на які мають право звичайні родини.

Електронні щоденники запроваджують у Харкові

У деяких харківських школах вже діє програма «Електронний щоденник». Завдяки їй батьки можуть дізнатися оцінки свого чада, навіть якщо дитина не підносить вчителю щоденник.

Сварки батьків впливають на дітей сильніше, ніж розлучення

Лондон, 9 березня. Сварки батьків роблять дітей більш нещасними, ніж їх розлучення — про це, як передає портал «Психологічний навігатор», заявили вчені з Великобританії.

Найпопулярніші подарунки на 8 березня - манікюрні набори й кухонні приналежності

Подарунки до Міжнародного жіночого дня готують 77% росіян, тоді як 23% громадян збираються проігнорувати це свято. Такі результати опитування, проведеного Дослідницьким центром рекрутингового порталу SuperJob.ru.

Телевізор і комп´ютер порушують зв´язок між дитиною і батьками

На підставі результатів нового дослідження, проведеного в Новій Зеландії, вирахувана кореляція між кількістю часу, проведеного підлітками за комп´ютером або перед телевізором, і здатністю підлітків підтримувати теплі стосунки з однолітками та членами родини.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас