Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Нарощування вій: варто чи ні?

Нарощування вій

При нарощуванні штучні вії приклеюють поверх справжніх по краю повік і процедура безпечна при дотриманні наступних умов. По-перше, матеріали для нарощування повинні бути натуральними (норка, соболь). Синтетичні волоски містять нейлонові волокна, які при контакті зі шкірою повік можуть викликати подразнення. По-друге, клей для нарощування хоч і є гіпоалергенним, але при попаданні на слизову оболонку ока може викликати подразнення. Тому процедуру по нарощуванню повинна проводити людина, яка пройшла навчання.

Термін життя нарощених вій коливається від 2 до 4 тижнів - по закінченні цього періоду вони відпадуть природним чином.

Що відбувається

Є дві технології нарощування вій: пучкова і поодинока (або «японська»). У першому випадку вії наклеюються пучками по 3-5 війок в кожному (на одне око потрібно близько 15 пучків). Це бюджетний варіант. «Японська» технологія, коли вії кріпляться по одній, дозволяє домогтися більш природного і виразного ефекту, а також істотно продовжити термін їхньої служби - від 1 до 3 місяців. Для нарощування використовують особливий клей на основі натуральної смоли. Він буває двох видів: чорний, який виглядає, як підводка, і безбарвний, що маскує місця спайок.



Подробиці

Процедура триває менше години, абсолютно безболісна і не має медичних протипоказань (контактні лінзи не завадять). В процесі носіння штучних вій можлива корекція. Стандартна довжина «готових» вій - 8 мм, 10 мм і 12 мм. Щоб вії виглядали природно, краще обмежитися середньою довжиною або наклеїти найдовші вії на зовнішні куточки очей. Колір можна підібрати від традиційного чорного до екзотичного пурпурного, є навіть вії зі стразами. Нарощування - процедура не тільки естетична, а й практична. Вам не доведеться витрачати час на видалення та накладення туші, вії не «потечуть», коли очі «на мокрому місці», а для свят нарощування - просто знахідка.

Розумні міркування

Штучні вії вимагають акуратності у використанні. Менше чіпайте очі руками і не тріть повіки. Спати слід на боці або на спині, не допускаючи контакту вій з подушкою. Ви можете вести звичний спосіб життя, проте часте відвідування басейну, лазні і сауни може істотно знизити термін служби нарощених вій.

Жирні речовини розм´якшують кріплення, тому замість маслянистих засобів для догляду та зняття макіяжу використовуйте аналоги на водній основі.

Фарбувати тушшю і завивати вії щипчиками можна, проте в цьому немає необхідності. По-перше, нарощені вії і так вже достатньо яскраві, довгі і підкручені. А по-друге, механічний вплив може серйозно скоротити термін носіння.

Зняти вії можна як у салоні, так і вдома. Перед сном ватним тампоном нанесіть рослинну олію (а краще оливкову) на лінію «склеювання». А вранці можна сміливо загадувати бажання, скидаючи вії з долоні.

За матеріалами otprirody.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас