Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: герої "Льодовикового періоду"

Мамонт

Архів із семи картинок з веселими та кумедними героями "Льодовикового періоду". Окрім того, щоб розфарбовувати, можете описувати героїв, їх вирази мордочок, емоції, згадувати моменти мультфільма, одним словом, непомітно розвивати мовлення, пам´ять та вміння аналізувати. Отже, бажаємо цікаво провести час!


Лінивець Саблезубий тигр Горішок для білочки Мамонт
Здивований лінивець Рятуймося Довгошия тварина Піранья


Скачати усі ці розмальовки в архіві (формат А4 - альбомний листок).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ароматичні дифузори для дому: як вибрати та використовувати

Домашня атмосфера може бути чудово доповнена аромадифузорами. Ці пристрої не тільки створюють приємний аромат у приміщенні, а й можуть допомогти розслабитися після напруженого дня або створити затишну обстановку для прийому гостей. Однак, існує широкий вибір дифузорів на ринку, і вибір правильного може здатися складним завданням. У цій статті ми розглянемо різні типи аромадифузорів для дому, а також дамо рекомендації щодо їхнього вибору та використання.

«Хто зіпсував борщ?» — дитяча інтерактивна новинка від української письменниці у #книголав

Є в Україні страва, яку шанують всюди – це борщ, який займає важливе місце в культурному спадку країни. Існує безліч рецептів борщу, які різняться залежно від регіону та родинних традицій.

Добірка дитячих інтерактивних книжок від видавництва #книголав

Ця добірка від видавництва #книголав, створена спеціально для дітей, які цікавляться навколишнім світом і хочуть зрозуміти його ще краще.

Які дизайни безпровідних навушників популярні серед дітей?

Дитячі навушники стають все більш популярними серед дітей. Це визначається не тільки технічними можливостями, як у дорослих моделях, а й цікавим дизайном, який привертає увагу молодшого покоління. Для дітей не так важлива якість звуку, як стильний, яскравий та оригінальний вигляд. Турботливі батьки намагаються обирати ті моделі, які є безпечними для дітей, проте не знають, яким дизайнам краще надавати перевагу. Отже, які навушники для дітей купити, щоб юний користувач точно залишився задоволений гаджетом?