Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навіщо слінги татусям

Навіщо слінги татусям

Досвідчені слінгомами сьогодні складають велику спільноту. Однак, навіщо таткам слінги, знають далеко не всі. Фахівці готові надати корисні доводи і аргументи.


Тато і малюк

Встановити бондинг з малюком в перший час після народження таткові не так легко, як матусі. Він не носив його 9 місяців, не народжував, у татуся не було гормональних сплесків, післяпологової депресії.

Особливим чином встановити емоційний зв'язок з дитиною якраз і допоможе слінг. Слінги дають можливість татусям налагодити емоційне єднання з чадом. Адже малюк так близько до його тіла!

Дітям часто необхідний спокій. Саме татусевий голос справляє найбільш релаксуючу та заспокійливу дію, коли малюк з ним поруч в слінгу.



Новий світ і нові емоції

Батько займається не тими справами, що мати й малюк. Це дозволяє чаду побачити зовсім інший світ і стимулює його особистий розвиток. Дитина сприймає все з іншого ракурсу. Слінг допоможе таткові дати відпочити мамі. Батько може узяти малюка з собою на прогулянку і навіть на час якихось занять.

Недільний тато

Слінги дуже корисні для «недільного» татуся. Дитина точно не злякається змін і нових відчуттів, адже її рідний і улюблений слінг допоможе зберегти відчуття безпеки.

Дорогі татусі, просто візьміть малюка в слінг з собою на прогулянку, почуйте його серцебиття, ніжно поцілуйте його, і вам вже точно не захочеться його від себе відпускати. Ви у владі слінгоманіі!

За матеріалами mama.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас