Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

10 порад для здорового, сяючого волосся (частина 1)

10 порад для здорового, сяючого волосся (частина 1)
 

Вам не потрібно сидіти годинами в салонах краси і витрачати купу грошей на процедури, які зроблять ваше волосся сяючим. Пропонуємо вам декілька простих хитрощів, які допоможуть не тільки оздоровити волосся, а й подарують сяючий блиск вашій зачісці, щоб ви завжди виглядали, ніби тільки з салону!


Як відомо, грамотний догляд за волоссям навіть в домашніх умовах може зробити ваше волосся здоровим і сяючим – вам лише варто дотримуватись цих простих порад.

1. Скажіть ТАК сироваткам для волосся. Сироватки для волосся спеціально розроблені, щоб подарувати закрученому або неслухняному волоссю здоровий глянсовий блиск. Купити їх ви зможете в аптеці, салоні краси або у свого перукаря - це найкращий варіант, так як ваш перукар має найкраще уявлення про вашу шевелюру і порадить саме те, що вам потрібно.

Сироватки для блиску волосся, як правило, містять невеликі дози масел або силікону, завдяки чому добре зволожують волосся. Для початку рекомендується взяти невелику кількість сироватки (розміром з горошину), і наносити її на волосся знизу вгору, втираючи руками. Важливо не переборщити з сироваткою, тому що вона може зробити ваше волосся важким і забрати об’єм. Але якщо ви відчуваєте, що вашому волоссю потрібно більше вологи - використовуйте більше сироватки.

2. Використовуйте незмивний кондиціонер. Звичайні кондиціонери для волосся непогано справляються зі своїм завданням. Але якщо ви хочете, щоб ваше волосся сяяло ще сильніше, віддайте перевагу незмивним кондиціонерам у формі лосьйона або спрея. Наносити такий кондиціонер потрібно так само, як і сироватку для волосся.

3. Мийте голову прохолодною водою. Забудьте про гарячу воду, вона може пересушити волосся і зробити його тьмяним. Замість цього, після миття голови і використання маски або кондиціонера промийте волосся прохолодною водою. Така процедура не тільки закриє кутикули, але й допоможе волоссю відбивати максимум світла, а значить - сяяти на всі 100%.

4. Грамотно сушіть волосся феном. Підсушуючи волосся феном і витягуючи його круглою щіткою, направляйте потік повітря вниз. Під кінець включіть холодне повітря і досушіть волосся саме ним - від цього ефект буде такий же, як і після ополіскування холодною водою.

5. Наносьте блиск. Завершивши укладку, нанесіть на волосся трохи спрею для блиску. Цей спрей наноситься на сухе волосся будь-якої текстури (гладке, хвилясте, кучеряве) і робить його ще більш блискучим - ця маленька хитрість зробить вашу зачіску ідеальною.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас