Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ода пішим прогулянкам і походам

Ода пішим прогулянкам і походам
 

Туризм - це наше все. І дуже добре, якщо ви займаєтеся туризмом з дитинства. Він корисний не тільки для вашого здоров'я, підтримки фізичної форми, а також це гарне проведення часу. Тому що молодь нині зайнята зовсім іншими заняттями, ніж туризмом чи спортом.


Дуже здорово і весело займатися активним туризмом! Активний відпочинок - це лижі, сафарі, походи, рафтинг, екстрим тури. Думаю, що кожна людина зможе знайти собі заняття до душі. Але, перш ніж відправлятися в активний тур, вам потрібно зібрати всі необхідні речі, а також дізнатися про прогнози погоди на сайті www.meteostar.com.ua на весь період подорожі. Запасшись теплими речами, ви зможете впевнено йти в похід, і не бояться того, що негода застане вас зненацька.

Люди, які займаються туризмом і є шанувальниками активного відпочинку - зазвичай дуже щасливі і життєрадісні люди. Пояснюється це тим, що вони часто бувають на природі, спілкуються з нею, люблять різноманітні розваги та спілкування. Активний відпочинок дарує море задоволення і позитивних емоцій. Люди з походів приїжджають «посвіжівшими» і відпочилими від повсякденної рутини.

Якщо ви плануєте піші прогулянки, не переживайте з приводу тих міфів, якими вас можуть залякувати. Мовляв, рюкзак важкий і його важко нести. Це не так. Насправді, рюкзак дуже місткий і ви берете з собою в першу чергу легкі речі: спальник, одяг, намет, необхідні дрібниці. В середньому, вага рюкзака становить приблизно 16 кг. До того ж, нинішні рюкзаки дуже зручні, вага розподіляється на ноги і таз, а не на плечі і хребет.

Люди, що звикли до міського комфорту і затишку, навряд чи зможуть зрозуміти тих, хто звик цінувати в житті красу природи і романтику. Ви зможете жити в наметі, просто варто звикнути чи принаймні спробувати. І важливою стає не форма ліжка, а його наявність. А тим людям, які взагалі не визнають походів і нічлігу в наметах, варто навести приклади про те, що трав'яний покрив вважається найкращим ортопедичним засобом.

Як би там не було, турист ви чи ні, вам варто зайвий раз переконатися в тому, що пішохідна подорож має купу позитивних сторін і приносить безліч незабутніх і приємних вражень!

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Снорклінг з дітьми: важливі правила безпеки

Якщо ви захоплюєтеся снорклінгом, то напевно захочете познайомити і малечу з цим дуже цікавим хобі. Чадо неодмінно буде в захваті від пірнання і розглядання живописного підводного світу. Але ви, як батьки, повинні подбати про те, щоб правильно його підготувати і навчити, щоб нове захоплення було безпечним для дитини.

5 причин купувати продукти онлайн з доставкою

За останні роки онлайн-шопінг розвинувся до такого ступеня, що через Інтернет можна замовити буквально все: від одягу, ліків і косметики до меблів і побутової техніки, а також все, що поміж і окрім. Тільки ось продукти харчування замовляти онлайн поки що наважується не кожен. Хоча з такими сервісами, як fresh-dostavkadom.com.ua, це не просто можливо, але і дуже зручно!

Діти і гаджети: поради батькам в цифрову епоху

У світі, де діти «ростуть в цифровому форматі», дуже важливо прищепити їм здорові поняття спілкування з гаджетами і комунікації з живими оточуючими людьми. Безумовно, батьки відіграють ключову роль в цьому вихованні. Не знаєте, з чого почати? – Ми підкажемо!

9 способів відірвати дитину від смартфона

Кожні сучасні батьки рано чи пізно купують своїй дитині смартфон. Він забезпечує зв'язок з чадом, допомагає в навчанні та організації повсякденних занять. Проте, є у цього гаджета і один значний недолік – малеча швидко прив'язується до своїх смартфонів і в результаті не може від них відірватися.